Byt, 3 izbový

Krásny slnečný byt s 2 balkónmi, garážovým státím a nadštandardným vybavením je umiestnený na 3. podlaží práve dokončeného bytového domu v projekte Rezidencia Waltrovka, ktorý získal v roku 2018 ocenenie Realitný projekt roka. Úplne nová moderná rezidenčná štvrť v Prahe 5 disponuje širokou ponukou služieb a leží v rýchlom dosahu obchodno-zábavného centra Anděl aj v blízkosti veľkých prírodných parkov.

Priestranná rohová obývacia izba s jedálňou a prípravou na kuchynský kút má výhľad do zelene a vstup na dva balkóny - západný (6,2m2) a južný (13,1m2). Obidva balkóny majú objemné vstavané betónové truhlíky ideálne pre vysadenie drevín. Z veľkej chodby s miestom pre vstavané skrine je vstup do dvoch spální (jedna má prístup na južný balkón), kúpeľne s oknom, komory a na samostatnú toaletu.

Nadštandardné vybavenie zahŕňa plávajúce drevené podlahy s kvalitnou kročajovou izoláciou, drevené eurookná s trojsklami, dyhované interiérové ​​dvere s výškou 210 cm, vstupné bezpečnostné dvere Next, sanitárne zariadenie značiek Villeroy & Boch, Kaldewei a batérie Hansgrohe, veľkoformátové keramické obklady, dizajnové vypínače a zásuvky, videotelefón, TV zásuvku v každej obytnej miestnosti, prípravu na kuchynskú linku, chladenie a na predokenné žalúzie. V dome je centrálne vykurovanie. Súčasťou kúpnej ceny je aj garážové státie, obyvatelia domu môžu využívať súkromnú spoločnú záhradu a kočíkareň. Vstup do domu na čip.

V areáli funguje supermarket, drogéria, kaviarne, reštaurácie, čistiareň, zdravotnícke zariadenie, lekáreň, pošta a dvojhektárový park s detským ihriskom. V rýchlom dosahu sú materské, základné (vrátane waldorfskej alebo Deutsche Schule) a stredné školy aj Fakulta sociálnych vied UK. Veľmi jednoduché spojenie s centrom zaisťuje metro z blízkej stanice Jinonice (Anděl 6 minút, Můstek 11 minút), 2 minúty vzdialená autobusová zastávka (Anděl 8 minút) alebo vlak, priama cesta na Hlavní nádraží trvá 18 minút. Lokalita ponúka tiež skvelé možnosti pre šport aj relaxáciu, a to najmä v neďalekom parku Vidoule alebo Prokopskom údolí. V jeho blízkosti je tiež golfový areál.

Podlahová plocha podľa OZ 85,4 m2, balkóny 13,1 m2 a 6,2 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32949
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    85 m²
  • Balkón
    19 m²
  • Celková plocha
    104 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.