Byt, 4 izbový

Byt s balkónom a unikátnym výhľadom na Hradčany, Petřín, Vltavu, protiľahlý Žofín a ďalšie pražské pamiatky je umiestnený na 4. podlaží meštianskeho domu zo začiatku 20. storočia od významného architekta Kamila Hilberta. Dom stojí v atraktívnej lokalite v tesnej blízkosti Národního divadla.

Dispozíciu tvorí veľká obývacia izba s balkónom a kuchyňou, spálňa s kúpeľňou a toaletou a 2. spálňa s en-suite kúpeľňou. Všetky tri miestnosti majú západnú orientáciu (smerom k rieke / na nábreží). Ďalej je tu 3. spálňa s východnou orientáciou do vnútrobloku, vstupná hala a oddelené toalety.

Okná sú repasované špaletové s izoláciou, na podlahách parkety (v chodbe plávajúca drevená podlaha, v kúpeľniach dlažba). V jednej zo spální je zachovaná pôvodná štuková výzdoba stropu, vytvorená Vojtechom Suchardom, ktorý sa tiež podieľal na rekonštrukcii orloja na Staromestskom námestí. Balkón je z vonkajšieho pohľadu dominantou celého domu. Vykurovanie plynovým kotlom. Súčasťou kúpnej ceny je veľká samostatná garáž a 1 vonkajšie parkovacie státie. Dom so secesnými a novogotickými prvkami je kultúrnou pamiatkou a bol vybudovaný podľa návrhu architekta Kamila Hilberta, ktorý sa preslávil predovšetkým dostavbou katedrály sv. Víta. Budova je starostlivo zrekonštruovaná, vstupný vestibul a schodiská sú bohato zdobené pôvodnou štukovou dekoráciou, farebnými vitrážovými oknami, keramickou dlažbou a kovovým tepaným zábradlím.

V pešom dosahu je kompletná občianska vybavenosť i mnoho pamätihodností. Pre bežný život je výhodou blízkosť potravín, materskej a základnej školy i gymnázia, v okolí je mnoho reštaurácií a kaviarní, divadiel a galérií. Električková zastávka je pár krokov od domu, v pešom dosahu je aj stanica metra linky B (Karlovo námestie alebo Národní třída). Možnosť relaxácie v zeleni poskytuje ostrov Žofín, kde je detské ihrisko alebo požičovňa lodičiek, blízko je tiež na Strelecký ostrov i na Kampu a do Petřínských sadov na protiľahlom brehu Vltavy. Na blízkej náplavke na Rašínovom nábreží sa pravidelne konajú obľúbené farmárske trhy.

Interiér 119,9 m2, balkón 2,15 m2, garáž 23 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33000
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    3 114 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    120 m²
  • Balkón
    2 m²
  • Celková plocha
    122 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.