Byt, 4 izbový

Svetlý byt s garážovým státím a 2 priestrannými terasami s výhľadom do upravenej zelene sa nachádza na 6. nadzemnom podlaží v unikátnom rezidenčnom projekte Záhrady za Rokytkou v Hloubětíne, ktorý v rokoch 2015 a 2016 získal architektonickú cenu za najlepší developerský projekt na Prahe 9. Miesto je ideálne aj pre rodiny s deťmi, pretože v okolí je dostatok zelene, niekoľko ihrísk a pestrá ponuka športového a rekreačného vyžitia.

Interiér bytu je tvorený predsieňou, priestrannou obývacou izbou s plne vybaveným kuchynským kútom a vstupom na terasu, troma spálňami, dvoma kúpeľňami a komorou. K jednej spálni patrí en-suite kúpeľňa s rohovou vaňou, v druhej kúpeľni je sprchovací kút. Kúpeľne sú obložené svetlou veľkoformátovou dlažbou. Vstup na druhú terasu je umožnený zo spální. K vybaveniu bytu patria veľkoformátové drevené eurookná a plávajúca podlaha. Hlavná terasa je čiastočne pokrytá drevenou konštrukciou, ktorá v letných mesiacoch poskytuje tieň, na oknách sú nainštalované elektrické rolety. Spoločné priestory domu sú elegantne upravené pre pohodlie všetkých vlastníkov. K bytu patrí okrem parkovacieho státia tiež pivničná kobka.

Rezidenčný projekt je usadený do pokojného prostredia plného zelene, kúsok od domu preteká riečka Rokytka, neďaleko je vybudovaný peší chodník smerujúci na metro Kolbenova. Prechádzky je možné smerovať aj k areálu zámockého parku v Hloubětíne či k neďalekému Hořejšímu rybníku. Ani o športové aktivity tu nie je núdza, v jeho blízkosti je plavecký areál s krytým a vonkajším bazénom. V okolí je dobrá občianska vybavenosť a veľké množstvo materských i základných škôl. V blízkosti sa nachádza električková zastávka Nademlejnská. Cesta do centra trvá 25 minút (Můstek), cesta na Čierny most, kde je k dispozícii veľká obchodná zóna s kinom, 15 minút.

Podlahová plocha 109,9 m2, terasy cca 34 m2, pivničná kobka.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33164
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    110 m²
  • Terasa
    34 m²
  • Celková plocha
    144 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.