Byt, 3 izbový

Efektívne riešený byt o dispozícii 3 + kk sa nachádza na 4. podlaží novo zrekonštruovaného rohového činžiaku z 20. rokov minulého storočia, stojaceho na obľúbené Letnej v tesnej blízkosti Stromovky, neďaleko Letenských sadov a v ľahkom dosahu centra.

Interiér ponúka obývaciu izbu s otvorenou kuchyňou a francúzskym oknom do pokojného vnútrobloku, 2 spálne (o veľkosti 20 m2 a 16 m2), kúpeľňu (s vaňou a toaletou) a predsieň.

Štandard vybavenie zahŕňa masívne dubové podlahy, drevené bezfalcové interiérové ​​dvere Sapeli a bezpečnostné vstupné dvere, drevené okná s izolačným trojsklom a celoobvodovým kovaním, veľkoformátové keramické obklady a drevenú stenu v kúpeľni, sanitu Jika a Hansgrohe, požiarny hlásič, domový videotelefón a elektrické vykurovanie. Kuchynská linka je vybavená sklokeramickou varnou doskou a rúrou Bosch. K jednotke prislúcha pivnica. Dom je po kompletnej rekonštrukcii zachovávajúci historickú atmosféru, výťah je moderný hydraulický.

Vyhľadávaná adresa sa nachádza na pomedzí Prahy 6 a 7 v blízkosti dvoch veľkých parkov - Stromovky a Letenských sadov, všetkej občianskej vybavenosti a v mieste s perfektným spojením do centra vďaka neďalekej električkovej zastávke a staniciam metra (5 minút jazdy električkou stanice metra linky C Vltavská, 4 minúty stanica linky A Hradčanská). V okolí fungujú materské a základné školy aj gymnázium, artové kino, Národná galéria, Výstavisko, športový areál, squashová hala, fitness centrum, mnoho kaviarní, pekárne, farmárskych obchodov, bistier a reštaurácií. V blízkosti sa dokončuje tiež veľké obchodné centrum.

Interiér 69,69 m2, pivnica 4,3 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33695
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    70 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.