Byt, 2 izbový

Zariadený podkrovný byt s juhozápadnou orientáciou na 4. poschodí bytového domu s výťahom sa nachádza v pešej zóne centra Bratislavy na dosah od Bratislavského hradu. Vyhľadávaná lokalita s plnou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom dotyku s historickým jadrom mesta.

Dispozíciu bytu tvorí obývacia izba s jedálenským priestorom orientovaným do pokojnej časti mesta s výhľadom na Bratislavský hrad. Obývacia miestnosť je prepojená posuvnými dverami so zariadenou kuchyňou, ďalej spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, samostatná vstupná hala s šatníkom. Z hlavnej časti bytu je vstup na balkón.

Štandard vybavenia zahŕňajú plávajúce podlahy v obytných izbách, dlažby v ostatných miestnostiach, podlahové kúrenie, drevené interiérové dvere, euro okná a 2 strešné okná Velux, klimatizácia. Kuchynská linka je vybavená sklokeramickou varnou doskou, zabudovanými spotrebičmi – elektrickou rúrou, umývačkou, mikrovlnnou rúrou, chladničkou a mrazničkou. Kúpeľňa so zabudovanou práčkou a vlastným plynovým kotlom zabezpečujúcim vykurovanie. Byt vybavený nábytkom na mieru je po rekonštrukcii z roku 2018. K bytu prislúcha pivničná kobka veľkosti 10,05 m2.

Poloha bytu v útulnej uličke historického centra ponúka výhody bývania v pokojnej časti podhradia. Na skok od domu sú zastávky električiek a autobusov. Okolie disponuje kompletnými službami, v pešej blízkosti sú škôlky, školy, univerzita, obchody, kaviarne, reštaurácie, divadlá a tiež zdravotnícke zariadenia. Miesto aktívneho aj pasívneho oddychu, neďaleko nábrežia Dunaja s cyklotrasou ako aj miestom pokojných prechádzok v historickej časti.

K bytu je nutné dokúpiť parkovacie státie v podzemnej garáži bytového domu v cene 25 000 Eur s DPH.

Interiér 62 m2, balkón 4 m2, pivnica 10 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35057
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    72 m²
  • Balkón
    4 m²
  • Celková plocha
    76 m²
  • Parkovanie
    Parkovacie státie v garáži v cene 25 000 Eur.
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.