Byt, 3 izbový

Nákladne zrekonštruovaný byt s dizajnovým interiérom a výhľadom na Petřín je umiestnený na 2. poschodí pavlačovej budovy bez výťahu, ktorej história siaha do 16. storočia. Unikátna lokalita s dobovou atmosférou sa nachádza v pokojnej časti Malej Strany medzi Seminárskou záhradou a romantickou Čertovkou.

Svetlý a vzdušný interiér je rozdelený na rohovú obývaciu izbu, hlavnú spálňu so šatníkom, 1 spálňu orientovanú do vnútrobloku, kuchyňu s jedálňou, kúpeľňu a vstupnú halu s úložnými priestormi.

Byt je po nedávno dokončenej kompletnej rekonštrukcii. K nadštandardnému vybaveniu patrí dizajnová kúpeľňa s podlahovým vykurovaním, talianskou dlažbou, stierkou a zlatými batériami najvyššej triedy značky Grohe, dubové trojvrstvové podlahy, nové repliky interiérových dverí, nové špaletové okná s drevenými parapetmi, zvuková izolácia v spálni a obytnej kuchyni, nemecká kuchynská linka so spotrebičmi Miele, chladničkou Liebherr, batériou Grohe a pracovnou doskou z drveného kameňa Technistone (ku kuchyni stále prináleží 20-ročná záruka). Bezpečie zaisťujú protipožiarne vstupné dvere a zabezpečovací systém. Vykurovanie je riešené tichým elektrokotlom (vďaka prípojke plynu je možné vymeniť za plynový kotol). K jednotke prislúcha murovaná komora s oknom a pivnica.

Dom s vysokou historickou a architektonickou hodnotou stojí v pokojnej malostranskej ulici v blízkosti niekoľkých ambasád, v pôvabnej lokalite prezývanej pražské Benátky. Spoločné priestory domu prešli rekonštrukciou v roku 2019. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú najpôsobivejšie miesta starej Prahy – Čertovka, Kampa, Karlův most alebo nádherné šľachtické záhrady pod Pražským hradom. Kúsok od domu je električková zastávka a stanica lanovej dráhy na Petřín. Okolie ponúka širokú ponuku reštaurácií, kaviarní a obchodov, ale aj školy všetkých stupňov, galérie, divadlá a úrady.

Podlahová plocha 88 m2, komora na poschodí 1,6 m2, pivnica.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35184
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    Nezahrnuté
  • Celková plocha
    90 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.