Byt, 3 izbový

V gurmánskej reštaurácii, galérii alebo kdekoľvek v Starom Meste za pár minút. V divadle dokonca za pár sekúnd výťahom. Pohodlie života v srdci metropoly oceníte v presvetlenom byte s terasou na 7. podlaží Paláca Dlouhá s modernými priestrannými jednotkami určenými k prestížnemu bývaniu so zachovanou pôvodnou noblesou. Architektonicky významná budova bola postavená v r. 1929 v štýle Art Deco na strategickom mieste na rohu Dlouhé triedy a Hradební ulice, v blízkosti Staromestského námestia a námestia Republiky.

Obývacia izba s kuchyňou a jedálňou je prepojená s východne orientovanou terasou smerujúcou do bočnej pokojnej ulice Hradební. Prístup na terasu má aj spálňa s walk-in šatníkom, na ktorú nadväzuje svetlá kúpeľňa s voľne stojacou vaňou a veľkým oknom do vnútrobloku. Ďalej je tu druhá menšia kúpeľňa, spálňa, zádverie a technická miestnosť.

K štandardu vybavenia patria dubové parkety, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, repliky pôvodných špaletových okien. K jednotke prináleží parkovacie miesto v zakladači. Budova z dielne pražského expresionistického architekta Paula Sydow a jeho spolupracovníka Otomara Sušického prešla kompletnou rekonštrukciou podľa návrhu štúdia DAM architekti, ktoré starostlivo dbalo na zachovanie plurality bytových, obchodných a kultúrnych funkcií paláca.

Pri rekonštrukcii bola vytvorená Gurmet Pasáž so širokou ponukou medzinárodných i lokálnych potravín, s kaviarňou a bistrom. Nachádza sa tu tiež vstup do Divadla v Dlouhé. V susedstve funguje galéria NoD, klub Roxy a plno miest, kam zájsť na dobré jedlo, pitie či za zábavou. V dosahu sú nákupné možnosti od malých butikov po nákupné centrá, materská i základná škola, lekárske služby, pošta a všetko ďalšie potrebné ku každodennému životu. Pár krokov od domu zastavujú električky a vedie vstup do stanice metra.

Interiér 130 m2, terasa 21 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame tiež videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype apod.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35449
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    6 370 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    130 m²
  • Terasa
    21 m²
  • Celková plocha
    151 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.