Byt, 5 izbový

Špičkovo vybavený tichý byt s klimatizáciou a systémom inteligentnej domácnosti sa rozkladá po celom 7. podlaží zrekonštruovaného bytového domu s novým výťahom. Atraktívna lokalita Vinohrady zaručuje príjemné mestské bývanie so všetkými službami, množstvom zelene a rýchlym spojením do centra.

Pohodlná obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou je orientovaná na juh do vnútrobloku a ponúka výhľad do mohutnej koruny stromu. Súčasťou bytu o celkovej výmere 170 m2 sú ďalej 3 spálne, 2 kúpeľne, samostatná toaleta, priestranný šatník, vstupná hala, chodba a komora.

Interiér navrhnutý architektom Alešom Andrlom zútulňujú dubové podlahy. Veľkoformátové okná "od podlahy k stropu" sú tienená roletami. Vďaka odhlučneniu stropov je byt veľmi tichý, prísun čerstvého vzduchu zabezpečuje rekuperácia, optimálnu teplotu klimatizačné jednotky v spálňach. Obývačku skrášľuje krb, zabudované akvárium a ambientné LED osvetlenie. Kuchynská linka má pracovnú dosku Technistone a vstavané spotrebiče Siemens (vrátane vinotéky), kúpeľňová sanita je značky Villeroy & Boch. Vykurovanie vykurovacími konvektormi (v kúpeľniach vyhrievaná podlaha), zdrojom tepla je centrálna kotolňa v dome. K jednotke prislúchajú 3 pivnice. Obyvatelia komorného bytového domu majú prístup na privátnu záhradu vo vnútrobloku. Parkovanie je možné pred domom v zóne pre rezidentov alebo možno prenajať parkovacie miesto v garáži domu oproti.

Ponúkaný byt sa nachádza na perfektnom mieste, v bočnej ulici lemovanej stromami u námestíčka so známou fontánou. Lokalita je plná príjemných kaviarní a dobrých reštaurácií, cesta k stanici metra Náměstí Míru alebo električkovej zastávke Francouzská trvá okolo päť minút, rovnako krátka vzdialenosť je do romantickej Grébovky. V dochádzkovej vzdialenosti je tiež niekoľko materských a základných škôl a gymnázií, súkromných i štátnych.

Interiér 169,1 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35607
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    6 100 Kč mesačne
  • Celková plocha
    169 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.