Byt, 3 izbový

Útulný mezonetový byt s krbom, klimatizáciou a garážovým státím je umiestnený na 2. a 3. podlaží komorného bytového domu bez výťahu v pokojnej ulici neďaleko lesoparku na Bohdaleči, v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do centra.

Vstupná úroveň sa skladá z 2 spální orientovaných na juh do vnútrobloku, ďalej kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety/technickej miestnosti (s prípojkou na práčku) a predsiene. Podkrovie s priznanými trámami a krbom tvorí otvorený priestor s obývacou izbou, kuchyňou, jedálňou a pracovným kútom.

Podkrovný byt bol vytvorený v r. 2004, vstupné podlažie prešlo v r. 2013 rekonštrukciou. Podkrovie je klimatizované. Podlahy na prízemí sú drevené, na poschodí plávajúca podlaha. Okná drevené strešné Velux a plastové. Nová kuchyňa na mieru od stolára je vybavená vstavanými spotrebičmi. Vykurovanie zabezpečuje kondenzačný kotol značky Haier. K jednotke patrí vlastná drevená úložná kója na oplotenom dvore, k dispozícii je aj spoločný pivničný priestor v dome. V kúpnej cene je zahrnuté tiež garážové státie vo vedľajšej novostavbe. Pred domom je oplotená predzáhradka, spoločný dvor slúži obyvateľom domu na posedenie či grilovanie.

Dom stojí v tichej uličke Brtnická s tradičnou bytovou zástavbou a záhradami, na úpätí zalesneného kopca Bohdalce, ktorý tvorí jednu z najväčších zelených plôch na území Prahy 4 a ponúka výhľady do údolia Botiče a starej Michle. V bezprostrednej blízkosti funguje supermarket, v pešom dosahu je kaviareň, reštaurácia a materská škola. V krátkej vzdialenosti je obchodné centrum Eden alebo športový areál Hamr a ďalšie športoviská. Priame spojenie s centrom zabezpečujú električky, cesta na Karlovo námestie trvá cca 15 minút. Cesty autom uľahčuje rýchly nájazd na Južnú spojku.

Celková podlahová plocha 132,8 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35616
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    133 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    D
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.