4-izb. penthouse/17.NP

Tento výnimočný 4-izbový penthouse s veľkorysými terasami, umiestnený v projekte Einpark ponúka panoramatické výhľady na Bratislavský hrad, Dóm sv. Martina či sad Janka Kráľa zo 17. podlažia domu. Poloha novostavby situovanej v prvej línii Petržalky zabezpečuje rýchle spojenie s blízkym centrom či kľúčovými dopravnými tepnami a cyklotrasami.

Dispozíciu bytu s orientáciou na severovýchodojuh tvorí veľkoryso riešený otvorený priestor obývacej izby s kuchyňou a jedálňou so vstupom na dve prestrešené terasy s výhľadom na Bratislavský hrad o veľkosti 29 m2 a 14 m2 na Petržalku. Zo vstupnej haly s predsieňou je vstup do spálne so samostatnou kúpeľňou v prvej časti a v druhej vstup do 2 samostatných spální s ďalšou kúpeľňou. Súčasťou bytu sú aj komora a šatník.

Penthouse disponuje exkluzívnymi oknami Schüco so zvukotesnými hliníkovými rámami a izolačným trojsklom s elektronicky ovládateľnými exteriérovými žalúziami. Reguláciu tepla zabezpečuje dvojzónový digitálny termostat, ktorý rozdeľuje reguláciu na dennú a nočnú zónu. Súčasťou je podlahové kúrenie, vykurovanie bytu zabezpečené fan-coil jednotkami, kamerové systémy, protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere.
Štandard bytu zahŕňajú podlahy, interiérové dvere, obklady, dlažby, sanita pochádzajúce od renomovaných výrobcov Duravit, Geberit, Hansgrohe, Rako, Klassen (dokončenie podľa výberu klienta).
Súčasťou bytového domu bude exkluzívna vstupná hala s lobby s 24/7 recepciou a bezpečnostnou službou.

Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – susedná administratívna budova Einpark Offices prinesie nákupnú pasáž s obchodmi, reštauráciami a kaviarňami. V blízkosti sú tiež materské i základné školy a gymnáziá či obchodné centrum Aupark spojené s blízkym peším mostom. Zastávka autobusov v tesnej blízkosti pred novostavbou. Priaznivci aktívneho trávenia voľného času ocenia bezprostredné napojenie na cyklotrasy do Rakúska či Maďarska.

K bytu je možné si zakúpiť 4 parkovacie státia v podzemnej garáži veľkosti 17,5 m2. Cena parkovacieho státia je 28 000 EUR s DPH. Pre vlastníkov je pripravená aj možnosť osadenia nabíjačky elektromobilu pri garážovom státí.

Interiér 167 m2, terasy 43 m2 (29 m2 + 14 m2).

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35627
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    167 m²
  • Terasa
    43 m²
  • Celková plocha
    196 m²
  • Parkovanie
    Možnosť kúpy parkovacieho státia v podzemnej garáži v cene 28 000 Eur.
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Informácie o projekte
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.