Byt, 3 izbový

Výhľad, z ktorého nespoznáte, že žijete v meste. A napriek tomu áno, dokonca v jednej z najžiadanejších častí brnenskej metropoly. V Masarykovej štvrti, necelých 10 minút autom či trolejbusom od centra a kúsok od Wilsonovho lesa. Bývanie v jedinečnom projekte Rezidencia Martinů s dôrazom na predvojnovú kvalitu, veľkými svetlými izbami a dizajnovým nábytkom na mieru. S parkovaním pre 4 autá a lodžiou nad upravenou záhradou prístupnou iba rezidentom.

Vstupná hala tvorí križovatku bytu a prirodzený predel medzi dennou a nočnou zónou. Na juhozápadnej strane je umiestnený obytný priestor s otvorenou kuchyňou a lodžiou (11 m2) s výhľadom do zelene, na severovýchodnej 2 spálne. Ďalej je tu kúpeľňa, samostatná toaleta, šatník a komora. Vďaka umiestneniu domu vo svahu je obytný priestor v úrovni 1. poschodia. Dispozíciu bytu možno jednoducho zmeniť na 4 + kk.

Rezidencia Martinů, navrhnutá štúdiom architektov RAW, bola dokončená v r. 2014. Vysoký štandard vybavenia zahŕňa elektronicky ovládanú klimatizáciu, tienenie (smerom na juh) a kúrenie, obklady v kúpeľni a na toalete zo sklenenej mozaiky, vysoké dubové dvere a dubové parkety, drevohliníkové okná, vstupné bezpečnostné dvere z masívneho dubu. Všetok nábytok vrátane kuchyne je vyrobený na mieru podľa návrhu Ing. Arch. Karla Spáčila. K bytu patria 4 parkovacie miesta (systém autozakladač), pivnica a podiel na spoločnej záhrade. Reprezentatívnym spoločným priestorom dominuje travertín, dubové drevo a sklo.

Pokojná vilová a rezidenčné štvrť s mnohými významnými secesnými, historickými a funkcionalistickými stavbami vznikala postupne od konca 19. storočia. Rozkladá sa v blízkosti Wilsonovho lesa, najväčšieho brnenského lesoparku s krásnymi vyhliadkami na mesto, ideálneho na behanie alebo detské hry. Masarykova štvrť je ľahko dostupná autom aj hromadnou dopravou, v dosahu sú školy od materských po vysoké aj všetky ďalšie služby.

Interiér 110 m2, terasa 11 m2, pivnica 3,4 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame tiež videoprehliadky v reálnom čase napríklad cez aplikáciu WhatsApp, FaceTime, Messenger alebo Skype.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35724
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    Zahrnuté
  • Podlahová plocha
    110 m²
  • Loggia
    11 m²
  • Celková plocha
    121 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.