Byt, Štúdio

Unikátna ponuka súboru 2 jednotiek - úplne samostatných ateliérov umiestnených nad sebou v novo postavenej rezidencii s 24-hodinovou ostrahou. V úplnom centre, uprostred Nového Mesta, a napriek tomu v súkromí a mimo ruchu. Špičkové vybavenie, interiér od renomovaného štúdia DESIGN by Donlič. Veľmi zaujímavá investícia.

Obe jednotky o výmere 33 a 34 m2 sú tvorené obytným priestorom, kuchyňou, spálňou, kúpeľňou a zádverím. Okná smerujú do upraveného vnútrobloku so zeleňou.

Súčasťou kvalitného vybavenia sú parkety z bieleného dubu poskladané do štvorcov, eurookná s trojsklami a blackout roletami s el. pohonom, split jednotka na vykurovanie a chladenie Mitsubishi s ovládaním na diaľku cez aplikáciu (rovnako ako regulačné hlavice kúrenia), vstavaný dubový nábytok na mieru s nerezovými a sklenenými prvkami, kuchynská linka so spotrebičmi Miele / Siemens, vstavaná práčka so sušičkou, TV Philips s Netflix premium na otočnej konzole (možno sledovať v obývacej alebo spálňovej časti), vstupné dvere s elektromechanickým zámkom, centrálny vypínač svetiel, v kúpeľniach podomietkové termohlavice Hansgrohe, hlavová sprcha, vaňa z liateho mramoru, vykurovacie teleso Jaga, vstavaná zrkadlová nika. Na prízemí navyše alarm Jablotron 100 a bezpečnostné fólie na oknách. K obom jednotkám prislúcha vlastná pivnica. Vykurovanie zabezpečuje centrálna kotolňa. Budova získala mnoho ocenení, napr. Cenu architektov alebo Absolútny víťaz verejnosti v súťaži Realitný projekt roka 2016.

Veľmi atraktívna poloha v blízkosti Národnej triedy a Karlovho aj Václavského námestia je ľahko dostupná MHD v denných i nočných hodinách, v pešom dosahu je množstvo reštaurácií, kaviarní či obchodov, divadla i kiná, ale aj lekári a ďalšie služby. Električková zastávka je takmer pri dome, stanica metra 3 minúty chôdze. Prechádzkou možno dôjsť na Slovanský ostrov s parkom a na mnohé pražské pamätihodnosti vrátane Národného divadla.

Podlahová plocha 33, 9 a 33,4 m2, pivničné kóje 2x 1 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35955
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    33 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.