Byt, 3 izbový

Viac ako stometrový byt s balkónom, arkierom a zachovanými pôvodnými remeselnými prvky ponúka príjemné bývanie v blízkosti parku Jezerka vo štvrti Nusle s kompletnou ponukou služieb, iba 15 minút od centra.

Plochu bytu na 2. poschodí tvorí obývacia izba čiastočne prepojená s kuchyňou a jedálňou, spálňa s arkierom s výhľadom do záhrady, druhá spálňa, kúpeľňa, toaleta (so sprchou a prípojkou na práčku) a loggia prístupná zo vstupnej haly. Loggia aj okná oboch spální smerujú do pokojného vnútrobloku so zeleňou.

Interiér bol zrekonštruovaný v r. 2006. Zostali tu zachované pôvodné prvky - parkety a masívne kazetové dvere, okná sú nové špaletové. Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi (sporák plynový). Vstupné dvere majú prídavný zámok a ochranu proti vypáčeniu. Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol Buderus. V blízkom dome je možnosť zakúpenia až 2 garážových státí. K jednotke prislúcha veľká pivnica a členský podiel v družstve vlastniacom veľkú záhradu vo vnútrobloku s detským ihriskom a posedením. Klasický bytový dom s výťahom má opravenú uličnú fasádu a udržiavané spoločné priestory.

Pár krokov od domu funguje predajňa potravín, kaviareň, vietnamská alebo vegetariánska reštaurácia. V pešom dosahu je tiež Scio škola, Pražské humanitné gymnázium, materská i základná škola. Lokalitu spríjemňuje niekoľko parkov - najbližšie Jezerka, kde sídli Divadlo Na Jezerce, v lesoparku na Tyršovom vrchu a Bohdalci sú detské ihriská a chodníky pre peších i cyklistov. Pohodlné dopravné spojenie zabezpečujú električky, cesta k stanici metra I. P. Pavlova trvá 8 minút, k stanici Karlovo námestie 10 minút, za 12 minút sa dá dostať autobusom k linke metra A (Želivského). Pár minút chôdze je vzdialená tiež vlaková stanica, odkiaľ premávajú časté spoje na Hlavnú stanicu (5 minút jazdy) a smerom na Benešov a Tábor, stavia tu aj legendárny Posázavský Pacifik.

Interiér 107,02 m2, lodžia 1,70 m2, pivnica 12,10 m2

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    36481
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    3 500 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    107 m²
  • Loggia
    2 m²
  • Celková plocha
    109 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.