3-izb. byt s výhľadom (shell & core)

3-izbový byt s balkónom s výhľadom na priľahlú Mlynskú dolinu predstavuje atraktívne bývanie v lukratívnej rezidenčnej zóne v tesnej blízkosti Horského parku s rýchlym spojením so strategickými diaľničnými obchvatmi. V okolí je k dispozícii kompletná občianska vybavenosť. Byt bol skolaudovaný a je pripravený ihneď k nasťahovaniu.

Dispozíciu bytu tvorí obývacia izba s kuchyňou a jedálňou so vstupom na balkón veľkosti 16,11 m2 s výhľadmi. Zo vstupnej haly s priestrannou chodbou je vstup do 2 spální, do samostatnej kúpeľne s prípravou na vaňu, sprchový kút, umývadlo, toaletu a bidet, ďalej sa tu nachádza ďalšia samostatná toaleta s prípravou na umývadlo a technická miestnosť s práčovňou.

Byt v prevedení shell & core disponuje veľkometrážnymi oknami so zvukotesnými hliníkovými rámami a izolačným trojsklom s elektrickými ovládateľnými exteriérovými žalúziami. Súčasťou bytu sú stropné chladenie, podlahové kúrenie, tepelné čerpadlo so samostatnou vnútornou a vonkajšou jednotkou, vzduchotechnický odvod od digestora, akustické steny od spoločných priestorov a schodiska, kamerové systémy či protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere.

Poloha rezidencie zabezpečuje rýchle spojenie s blízkym centrom či kľúčovými dopravnými tepnami. Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sú tiež materské i základné školy. Zastávka MHD neďaleko. Priaznivci aktívneho trávenia voľného času ocenia bezprostrednú blízkosť Horského parku.

K bytu prináležia a je nutné si dokúpiť 2 parkovacie státia v podzemnej garáži. Cena parkovacieho státia je 25 000 EUR s DPH.

Interiér 133,85 m2, balkón 16,11 m2, pivničná kobka 7,9 m2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    36691
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    134 m²
  • Balkón
    16 m²
  • Celková plocha
    150 m²
  • Parkovanie
    2 parkovacie státia v podzemnej garáži v cene 25 000 Eur/státie.
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.