Byt, 2 izbový

Nákladne zrekonštruovaný byt s balkónom do pokojného vnútrobloku je umiestnený na 5. podlaží reprezentatívneho secesného nárožného domu s výťahom. Precízne prevedenie interiéru do posledného detailu od ID Arch štúdia, špičkové technológie ponúkajúce chladené stropy alebo vlastné tepelné čerpadlo. Atraktívna poloha v pokojnej ulici lemovanej sakurami len pár krokov od námestia Jiřího z Poděbrad a Riegrových sadov.

Dominantou bytu je viac ako šesťdesiatmetrová slnečná obývacia izba s otvorenou kuchyňou a jedálňou, presvetlená 3 veľkými oknami smerujúcimi na juh do ulice. Do pokojného vnútrobloku je orientovaná spálňa s balkónom a možnosťou vstupu do kúpeľne, prístupnej aj zo vstupnej haly. Úložný priestor ponúka šatník s technickým zázemím (práčka, sušička, tepelné čerpadlo).

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pod vedením architektov z architektonického štúdia Ivany Dombkovej. Dokonalý tepelný komfort zabezpečuje stropné vykurovanie a chladenie ovládateľné na diaľku cez aplikáciu. Súčasťou vybavenia sú aj drevené podlahy (kartáčovaný bielený dub), nové drevené špaletové okná, vstavaná skriňa v spálni, interiérové ​​dvere nadštandardnej výšky až k stropu (zo spálne do kúpeľne dvere posuvné) a bezpečnostné vstupné dvere. Kuchyňa na mieru je vybavená odolnou pracovnou doskou a spotrebičmi Miele. Kúpeľňu zdobí voľne stojaca vaňa z liateho mramoru, ďalej je tu sprchovací kút, automatická toaleta s integrovaným bidetom, dizajnový vykurovací rebrík. Batérie sú značky Dornbracht. Dom je po rekonštrukcii spoločných priestorov, fasády, strechy, vedenia a rozvodov elektriny a kúrenia. Moderný presklený výťah vedie do medziposchodí.

Jedna z najvyhľadávanejších rezidenčných lokalít sa rozkladá v širšom centre blízko námestia Jiřího z Poděbrad s vyhlásenými farmárskymi trhmi, v dosahu štýlových bistier, reštaurácií a kaviarní. V krátkej dochádzkovej vzdialenosti je stanica metra i električkové zastávky. Súčasťou Riegrových sadov vzdialených 2 minúty chôdze je záhradná reštaurácia, plavecký bazén alebo vonkajšia posilňovňa, na sady nadväzuje park Rajská záhrada.

Podlahová plocha 105,2 m2, balkón 3 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37151
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    105 m²
  • Balkón
    3 m²
  • Celková plocha
    108 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.