Byt, 3 izbový

Moderný byt s oknami do slnečnej upravenej záhrady sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží novostavby v novej prestížnej obytnej štvrti Waltrovka, ktorá vznikla zo spolupráce významných architektonických kancelárií. Projekt získal niekoľko rokov po sebe ocenenie v súťaži Realitný projekt roka. Kvalitne vybavené byty, skvelá dostupnosť a blízkosť všetkých služieb aj parkov zabezpečuje príjemné mestské bývanie.

Praktická dispozícia sa skladá z obývacej izby s plne vybavenou kuchyňou, 2 spální, kúpeľne (vaňa, 2 umývadlá, vstavaná skriňa s práčkou a úložným priestorom), šatník so vstavanými skriňami, samostatná toaleta a predsieň. Okná všetkých izieb smerujú do južne orientovanej vyvýšenej predzáhrady s terasou z teakového dreva realizovanej podľa návrhu záhradnej architektky.

Vybavenie zahŕňa drevené podlahy, drevené eurookná s trojsklom a predokennými elektrickými roletami, bezpečnostné a protipožiarne vstupné dvere. Interiér zútulňuje použitie masívneho dreva, napr. úložná stena v spálni, kúpeľňový a záhradný nábytok na mieru. Záhrada orámovaná urastenými drevinami so samozavlažovacím systémom ponúka kryté posedenie v dokonalom súkromí. K bytu je možné dlhodobo prenajať parkovacie státie.

V areáli funguje supermarket, drogéria, kaviarne, reštaurácie, čistiareň, zdravotnícke zariadenia, lekáreň alebo pošta. Veľkým bonusom je park s detským ihriskom, vonkajšou posilňovňou a vyhliadkou. V rýchlom dosahu sú materské, základné školy (vrátane Waldorfskej alebo Deutsche Schule), stredné aj Fakulta sociálnych vied UK. Novootvorená materská škola sa nachádza priamo uprostred areálu. Veľmi jednoduché spojenie s centrom zaisťuje metro z blízkej stanice Jinonice (Anděl 6 minút, Můstek 11 minút), alebo rýchly priamy vlakový spoj. Autobus je na Andělovi za 8 minút. Lokalita ponúka tiež skvelé možnosti pre šport i relaxáciu, a to najmä v blízkych Malvazinkách, neďalekom parku Vidoule alebo Prokopskom údolii. V jeho blízkosti je tiež golfový areál.

Celková plocha 85,3 m2, záhrada 45,8 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37306
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    85 m²
  • Záhrada
    46 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.