Byt, 2 izbový

V exkluzívnom zastúpení ponúkame byt vo vysokom štandarde v práve dokončenej Rezidencii Mánesova78, na ktorej sa podieľalo renomované architektonické štúdio OOOOX. Atraktívna adresa v lokalite širšieho centra metropoly, v tesnej blízkosti Riegrových sadov a námestia Jiřího z Poděbradov.

Plochu bytu tvorí obývacia izba s prípravou na otvorenú kuchyňu, spálňa, kúpeľňa, samostatná toaleta a predsieň.

Vysoký štandard vybavenia zahŕňa parketové podlahy Foglie D'oro, obklady a dlažbu DelConca v imitácii mramoru, sanitárne vybavenie značiek Grohe (Essence New), Laufen, Kaldewei a Riha, obložkové kazetové dvere, protipožiarne vstupné dvere v dobovom štýle a drevené okná s dvojsklami. Vykurovanie je riešené centrálne plynovou kotolňou. Pivničná kobka na dokúpenie.

Mánesova ulica obklopená významnými budovami od slávnych architektov s reštauráciami, bistrami a kaviarňami vrátane vyhlásenej kaviarne Kaaba vedie od námestia Jiřího z Poděbrad až k Hlavnému nádražiu. Cesta do centra je rýchla vďaka stanici metra a električkovej zastávke, ktoré sú vzdialené necelých 5 minút chôdze. Na blízkom námestí Jiřího z Poděbrad s ikonickým kostolom Najsvätejšieho srdca Pána od Josipa Plečnika fungujú príjemné podniky, konajú sa tu pravidelné farmárske trhy. Na prechádzku možno vyraziť do blízkych Riegrových sadov so záhradnou reštauráciou alebo sokolovne s plaveckým bazénom.

Podlahová plocha bytu 73 m2, pivnica 2,1 m2.

Fotografie so zariadením boli zriadené vo vzorovom byte.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38152
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    73 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.