Byt, 2 izbový

Kompletne zrekonštruovaný byt orientovaný do pokojnej bočnej ulice je súčasťou klasického bytového domu stojaceho priamo na námestí 14. října s peknou parkovou úpravou. Pohodlný peší dosah obchodno-zábavnej zóny na Andělovi, staníc MHD aj všetkých služieb.

Dispozícia bytu na 3. podlaží je rozdelená na obývaciu izbu s kuchynským kútom, spálňu, kúpeľňu s vaňou a prípojkou na práčku, samostatnú toaletu a vstupnú chodbu s komorou.

Interiér zútulňujú drevené podlahy, nábytok na mieru a nové drevené špaletové okná. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi Philco (indukčná varná doska, elektrická a mikrovlnná rúra, digestor, umývačka, chladnička s mrazničkou), na chodbe je zabudovaný botník. Vykurovanie plynovým kotlom. Byt je ponúkaný vrátane interiérového vybavenia. Obyvatelia bytu môžu využívať spoločný balkón prístupný zo schodiskové chodby. Dom je dobre udržiavaný, má výťah a kamerový systém.

Atraktívna lokalita pri Smíchovskom centre Anděl poskytuje všetko potrebné: supermarkety a ďalšie obchody, reštaurácie, kaviarne, banky, lekárne, kluby. Blízko je do knižnice, multikín aj Švandovho divadla. V suteréne domu funguje lezecká stena. Do piatich minút chôdze je vzdialená stanica metra linky B a zastávky električiek i autobusov. Ďaleko nie je ani do parkov, na Janáčkovo nábreží alebo Detský ostrov.

Interiér 56 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38169
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    56 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.