Byt, 3 izbový

Moderný klimatizovaný byt s dvoma balkónmi a výhľadom na rieku či zelenú stráň zoologickej aj botanickej záhrady sa nachádza na 6. podlaží rezidenčného komplexu zasadeného do obľúbenej lokality Prahy 6 - Dejvice zvanej Podbaba. Miesto ponúka perfektnú dostupnosť MHD, športové vyžitie aj všetky ďalšie služby a množstvo zelene. Možnosť prikúpenia parkovacieho státia. K dispozícii od 03/2022.

Prehľadnú dispozíciu tvorí obývacia izba s kuchynským kútom, jedálňou a severovýchodnym balkónom, 2 spálne so vstupom na veľký východne orientovaný balkón, ďalej 2 kúpeľne (1 so sprchovacím kútom a toaletou, 1 s vaňou a toaletou) a predsieň.

Dom bol dokončený v r. 2009 a byt prešiel rekonštrukciou v r. 2016. K vybaveniu patria drevené eurookná s dvojsklami, vinylové podlahy v dekore dub, bezpečnostné vstupné dvere, interiérové ​​dvere Sapeli, celosklenené posuvné dvere do obývacej izby, klimatizácia Samsung, kuchyňa Hanák so spotrebičmi Bosch a chladničkou Samsung, sanitárne zariadenia Laufen, krb na biolieh alebo vstavané skrine v predsieni a spálňach. Vykurovanie zabezpečuje centrálna kotolňa. K jednotke prislúcha pivnica a garážové státie.

Bytový komplex vznikol na mieste bývalej sladovne, ktorá začala fungovať v r. 1873 a svojho času bola najväčšia v Európe. Areál je perfektne dostupný, pár minút chôdze je vzdialená električková, autobusová aj železničná zastávka. Priamo pri komplexe funguje supermarket, drogérie a ďalšie obchody, v dochádzkovej vzdialenosti alebo rýchlom dojazde sú škôlky, štátna základná škola i Scio škola, dom detí a mládeže, športové centrum, tenisová hala, atletický štadión Juliska alebo Dejvické divadlo. Okolie ponúka aj široké možnosti prechádzok aj cyklovýletov, priamo nad areálom sa rozkladá unikátna funkcionalistická vilová štvrť Baba a rovnomenná prírodná pamiatka aj zrúcanina s krásnym výhľadom na Prahu, krátka je cesta pešo či na bicykli do Šárky aj do Stromovky. Neďalekým prievozom sa možno dostať na druhú stranu Vltavy na cyklotrasu a k zoologickej záhrade.

Interiér 88,82 m2, balkóny 19,82 m2 a 3,65 m2, pivnica 4,89 m2

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38698
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    5 604 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    86 m²
  • Balkón
    23 m²
  • Celková plocha
    90 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.