Byt, 4 izbový

Novostavba priestranného bytu s veľkou privátnou záhradou, 2 XL parkovacími miestami a krásnymi výhľadmi na mesto a do zelene práve vzniká v rezidenčnom projekte zasadenom pri prírodnej pamiatke Vidoule a lesoparku Cibulka v časti Prahy 5 Košíře.

Dispozíciu tohto záhradného bytu tvorí veľká obývacia izba prepojená s miestnosťou s prípravou na kuchyňu, hlavná spálňa s kúpeľňou prístupná cez šatník, druhá spálňa s vlastnou šatňou a kúpeľňou, pracovňa, centrálne kúpeľňa, samostatná toaleta, technická miestnosť a predsieň. Všetky izby majú vstup do záhrady.

Štandard vybavenia tvoria dubové trojvrstvové podlahy, veľkoplošné drevené eurookná s bezpečnostnými sklami a vonkajšími žalúziami, bezfalcové lakované interiérové ​​dvere s magnetickými zámkami a svetlou výškou 2,2 m, vstupné bezpečnostné a protipožiarne dvere, centrálny vypínač a inteligentné ovládanie kúrenia, chladenie, vetranie a tienenie. Optimálnu klímu a čistý vzduch zaistí rekuperačná jednotka s dochladzovaním. Vykurovanie podlahovými konvektormi, zdrojom tepla je centrálna plynová kotolňa v dome. Ponúkaný byt má nadštandardné vybavenie kúpeľní (sanitu, dlažbu, obklady) a kvalitnejšie dverové kľučky. Kúpna cena zahŕňa pivnicu a 2 parkovacie státia vhodné aj pre veľké vozidlá.

Rezidencia vzniká na príjemnom mieste u rozľahlého prírodného parku Košíře-Motol a v rýchlom dosahu služieb. Kúsok od domu funguje materská a základná škola alebo predajňa potravín, z blízkej autobusovej zastávky jazdia spoje na Smíchovskú obchodno-zábavnú pešiu zónu so stanicou metra a zastávkami električiek Anděl. Blízko je aj nová moderná štvrť Waltrovka so širokou ponukou služieb, upraveným parkom a detskými ihriskami, na kraji lesoparku Cibulka sú tenisové kurty.

Plocha bytu 183 m2, predzáhradka 188,8 m2, terasa 60 m2, pivnica 12 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38734
  • Predajná cena
    Predané
  • Terasa
    60 m²
  • Celková plocha
    183 m²
  • Záhrada
    189 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.