Byt, 2 izbový

Byt s terasou, predzáhradkou a výhľadom na prírodný park Prokopského a Dalejského údolia je súčasťou moderného uzavretého rezidenčného komplexu s výťahom a parkovaním. Rezidencia nadväzuje na tradičnú vilovú štvrť Hlubočepy a nachádza sa v pohodlnej vzdialenosti od električkovej aj autobusovej zastávky.

Plocha bytu umiestneného na 1. PP (v úrovni záhrady) je rozdelená na obývaciu izbu s kuchynským kútom, spálňu, kúpeľňu (s vaňou), samostatnú toaletu a predsieň. Spálňa je prepojená s východne orientovanou slnečnou terasou a predzáhradkou.

Nízkoenergetická budova bola skolaudovaná v r. 2018. K vybaveniu patria veľkoplošné hliníkové okná s trojsklami a predokennými žalúziami, masívna dubová podlaha Kährs s podlahovými konvektormi, vyhrievaná veľkoformátová dlažba Porcelanosa v kúpeľni, inteligentný home systém (ovládajúci tienenie, osvetlenie, alarm, kúrenie) vrátane integrovaného bezpečnostného systému Jablotron (automatické zapínanie/vypínanie svetiel a kúrenie pri príchode/odchode, automatické odtienenie v prednastavený čas, automatické uzavretie ventilov pri úniku vody, a i.), bezfalcové interiérové ​​dvere a bezpečnostné vstupné dvere Next. Kuchynská linka na mieru je vybavená spotrebičmi Siemens najvyššej rady (vr. indukčnej varnej dosky). Vykurovanie z centrálnej kotolne v dome. K jednotke prislúcha pivnica a garážové státie, oboje v úrovni bytu.

Rezidencia je zasadená do miesta s kompletnou občianskou vybavenosťou a skvelou dostupnosťou mestskou hromadnou dopravou aj autom, a to vďaka napojeniu na vnútorný a vonkajší mestský okruh. Z blízkej električkovej zastávky trvá cesta k stanici metra linky B Smíchovské nádražie 8 minút, do centra 15 minút. V okolí sú materské a základné školy, supermarkety, pošta, poliklinika, lekáreň i aquapark. Behom chvíle je možné dôjsť do prírodnej rezervácie Prokopské údolie s turistickými i cyklistickými trasami, detskými ihriskami alebo kúpacim jazierkom.

Byt je aktuálne určený na investíciu s nájomným 20.000 Kč + poplatky. K nasťahovaniu bude pripravený v septembri 2022.

Podlahová plocha 53,27 m2 (podľa vyhlásenia vlastníka 54,20 m2), terasa 12,80 m2, záhrada 24,5 m2, pivnica 6,10 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame tiež videoprahliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype apod.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38807
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    4 152 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    53 m²
  • Terasa
    13 m²
  • Celková plocha
    66 m²
  • Záhrada
    25 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.