Byt, 3 izbový

Kompletne vybavený svetlý byt s 45metrovou terasou okolo takmer celého bytu je súčasťou nedávno dokončeného rezidenčného projektu. Bývanie v dosahu služieb aj prírody, na okraji metropoly v bývalej obci Sobín s historickým jadrom, ktorá je súčasťou mestskej časti Zličín.

Praktické dispozičné riešenie jednotky na 3. podlaží ponúka obývacia izba prepojená s jedálňou, kuchyňou a terasou s výhľadom do širokého okolia, ďalej 2 spálne (1 so šatníkom), dizajnovú kúpeľňu s walk-in sprchovacím kútom, vaňou a úložnými nikami, samostatnú toaletu, komoru s prípojkou na práčku a vstupnú chodbu. Z hlavnej spálne vedie vstup na terasu, ktorá je v tejto časti zastrešená.

Interiér presvetľujú veľké okná s trojsklami, ktoré možno zatieniť vonkajšom žalúziami na diaľkové ovládanie. Kuchyňa s oknom je vybavená indukčnou varnou doskou, teplovzdušnou rúrou, mikrovlnnou rúrou, umývačkou riadu, chladničkou s mrazničkou a tichým digestorom Klarstein. Obložkové interiérové ​​dvere sú v dekore fleetwood. Inteligentné osvetlenie Philips Hue so stmievačmi. V celom byte je položené podlahové vykurovanie, zdrojom tepla je plynový kotol. K bytu je možné prenajať garážové státie.

Kúsok od domu vedie cyklotrasa, po ktorej je možné dôjsť napríklad k prírodnej pamiatke Hostivické rybníky s upraveným lesoparkom a vtáčou pozorovateľňou. Pár minút chôdze od domu je autobusová zastávka, odkiaľ premávajú spoje k stanici metra linky B Zličín vzdialenej iba 7 minút jazdy alebo k stanici linky A Petřiny. Poloha umožňuje tiež rýchle napojenie na Pražský okruh a diaľnice D5 aj D6, cesta na letisko zaberie necelých 15 minút.

Podlahová plocha 84,6 m2, terasa 45 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame tiež videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype apod.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38818
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    84 m²
  • Terasa
    45 m²
  • Celková plocha
    129 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.