Byt, 3 izbový

Klasický mestský byt s vysokými stropmi a jedinečnou atmosférou sa nachádza na 2. podlaží kompletne zrekonštruovaného tehlového domu s výťahom. Úžasná lokalita na Vinohradoch v tesnej blízkosti námestíčka s ikonickou fontánou a neďaleko parku v anglickom štýle Grébovka.

Tradičné dispozičné riešenie ponúka útulnú obývaciu izbu, samostatnú kuchyňu s jedálňou, 2 spálne, kúpeľňu (s vaňou i sprchovým kútom), samostatnú toaletu a veľkú vstupnú halu. Celý byt presvetľuje množstvo okien, obývačka a kuchyňa sú orientované na juhozápad do ulice, spálňa na severovýchod do pokojného zeleného vnútrobloku.

Na podlahách sú parkety, okná sú drevené špaletové, interiérové ​​dvere z masívu - v obývacej izbe dvojkrídlové, do spální s presklenými nadsvetlíkmi. Kuchynská linka je plne vybavená. Dom s bohato zdobenou fasádou je po rekonštrukcii, má pekne udržiavané spoločné priestory so zachovanými pôvodnými prvkami, moderný výťah vedie do medziposchodia.

Okolie poskytuje všetky služby na vysokej úrovni. V pešom dosahu sú školy od materských po gymnázium (štátne aj súkromné ​​vrátane Lauderovej školy alebo Arcibiskupského gymnázia), reštaurácie, kaviarne, kadernícke salóny, lekárne, pošta a ďalšie služby. Električková zastávka je vzdialená minútu chôdze, stanica metra Námestie Mieru cca 6 minút. Behom chvíľky je možné dôjsť do rozľahlého parku Grébovka, ďaleko nie je ani do Riegrových sadov.

Interiér 112,9 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38969
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    113 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.