Byt, 5 izbový

Byt s privátnou záhradou, bazénom a 2 parkovacími miestami práve vzniká v novom nadčasovom nízkoenergetickom viladome s iba 3 jednotkami. Táto nová unikátna budova s ​​výťahom, parkovaním, krásnymi výhľadmi a vysokým štandardom prevedenia je zasadená do tradičnej vilovej štvrti "starého" Braníka, ktorý si zachováva svoj genius loci a zároveň ponúka všetky služby k pohodlnému bývaniu. Termín dokončenia september 2021.

Dispozíciu jednotky rozkladajúcej sa po celej ploche 1. poschodia tvorí päťdesiatmetrový obytný priestor s prípravou na otvorenú kuchyňu a nadväzujúcou záhradnou terasou, ďalej 4 izby (o veľkosti od 14,6 m2 do 22,2 m2), kúpeľňa (s vaňou, sprchovacím kútom, 2 umývadlami a WC), technická miestnosť (s toaletou a prípojkou na práčku i sušičku), komora a veľká vstupná chodba spájajúca všetky miestnosti.

Exteriér aj interiér je navrhnutý v najvyššom štandarde, energetická náročnosť budovy bude A. K vybaveniu patrí hliníkové okná Schüco s izolačnými trojsklami, podlahové vykurovanie Rehau, príprava na klimatizáciu Samsung, bezfalcové vnútorné dvere, veľkoformátová dlažba a obklady Rivest Design, sanita Villeroy & Boch a Laufen. K bytu prislúcha garážové i vonkajšie státie, pivnica a privátna časť záhrady o veľkosť 220 m2 s vlastným bazénom 6 × 3 m. Celková rozloha pozemku je 1 140 m2, záhrada je riešená terasami tak, aby obyvatelia každej jednotky mali svoje dostatočné súkromie.

Viladom je súčasťou vilovej štvrti, kde funguje predajňa potravín, lekáreň, materská i základná škola, kaviarne, reštaurácie, ale aj divadlá - divadlo nového cirkusu a pantomímy Bravo! a Duncan centre zamerané na tanec, ďaleko nie je ani Dobeška, domovská scéna divadla Sklep. Okolie ponúka množstvo športových aktivít, sú tu beachvolejbalové kurty, futbalové i baseballové ihrisko, tenisové kurty aj golfový areál. Lokalitu charakterizuje tiež blízkosť Vltavy so svojimi náplavkami, kde vedie obľúbený fitness chodník. Dopravné spojenie zaisťujú autobusy, najbližšia zastávka električky Prístaviště je vzdialená 4 minúty jazdy, stanice metra Budějovická 8 minút. Jazdy autom urýchľuje Južná spojka.

Interiér 161,4 m2, záhrada 220 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    39223
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    161 m²
  • Záhrada
    220 m²
  • Parkovanie
    2 garážové státia
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.