Byt, Štúdio

Štýlová tichá garsónka s možnosťou vonkajšieho posedenia na pokojnom uzavretom dvore sa nachádza na prízemí historického, kompletne zrenovovaného a zabezpečeného rezidenčného paláca. Budova stojí na námestíčku malebnej Malej Strany v blízkosti Karlovho mosta a parku Kampa, v pešom dosahu Pražského hradu.

Plochu bytu tvorí hlavná miestnosť s kuchyňou, jedálňou, spálňou a vstupom na spoločný dvor, kúpeľňa (s vaňou, sprchovacím kútom, WC a umývadlom), priestranná komora a zádverie.

Pôsobivý interiér má klenuté stropy a podlahu z prírodného pieskovca, kúpeľňu zdobí surový kameň. Byt je po nedávnej rekonštrukcii (v r. 2019), kuchyňa je plne vybavená, v byte je klimatizácia. Francúzske okná sú drevené, pre pocit bezpečia sa dajú úplne uzavrieť vonkajšími okenicami. Na úprave interiéru sa podieľalo niekoľko majstrov svojho oboru, napríklad umelecký kováč alebo reštaurátor Miroslav Koželuh. Vykurovanie podlahové elektrické, ohrev vody elektrickým bojlerom.

Veľmi atraktívna lokalita s množstvom kaviarní a reštaurácií, v bezprostrednom susedstve Kráľovskej cesty a zároveň mimo hlavnej turistickej trasy. Miesto je dobre dostupné vďaka blízkej električkovej zastávke, v pešom dosahu je aj stanica metra linky A Malostranská. Lokalitu spríjemňujú veľké zelené relaxačné plochy v parku Kampa alebo na Petříne prístupnom lanovkou.

Interiér 50 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    39287
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    50 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.