Byt, 2 izbový

Úplne nový, kompletne zariadený byt s dvoma zastrešenými balkónmi a garážovým státím je umiestnený na 7. podlaží novostavby Zahálka, ktorá je súčasťou práve vznikajúcej zelenej rezidenčnej štvrti v Modřanech u voľnočasového areálu na vltavskom brehu.

Pôdorys sa skladá z obývacej izby s kuchyňou a priestranným balkónom, spálňa s druhým balkónom, kúpeľne (s vaňou WC, umývadlom a prípojkou na práčku) a predsiene. Na veľkom balkóne je veľká uzamykateľná kója vhodná napríklad na uskladnenie športového vybavenia.

K štandardu patria drevené eurookná s izolačnými dvojsklami, drevené podlahy, veľkoformátová dlažba, podlahové vykurovanie v kúpeľni, dátová a televízna zásuvka v oboch izbách, vstupné bezpečnostné protipožiarne dvere, rekuperačná jednotka k prísunu čistého vzduchu, vykurovanie z centrálnej domovej kotolne. Kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi Whirlpool, v predsieni je vstavaná skriňa. Kúpna cena zahŕňa nábytok a osvetlenie zobrazené na fotografiách. K jednotke prislúcha pivnica a parkovacie státie v garáži stráženej kamerovým systémom.

Lokalita sa vďaka prebiehajúcej revitalizácii premieňa v modernú štvrť so všetkými službami, upravenou zeleňou a širokými možnosťami športových aktivít. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza deväťjamkové golfové ihrisko Hodkovičky, voľnočasový areál a cyklotrasa, po ktorej je možné dôjsť za 20 minút na výtoňskú náplavku alebo za 25 minút až do centra. Električková zastávka s častými spojmi do centra je vzdialená 8 minút chôdze.

Podlahová plocha 63 m2, balkóny 17,9 m2, pivnica 3,5 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    39918
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    63 m²
  • Balkón
    26 m²
  • Celková plocha
    81 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.