Byt, 4 izbový

Veľký svetlý byt po starostlivej kompletnej rekonštrukcii, s podielom na spoločnej záhrade vo vnútrobloku je umiestnený na 2. podlaží klasického bytového domu s výťahom. Budova stojí na atraktívnom mieste štvrti Černá Pole v bočnej ulici medzi parkom Lužánky a námestím 28. októbra s parkovou úpravou, v pešom dosahu vily Tugendhat.

Pôdorys tvorí obývacia izba prepojená s kuchyňou, 3 spálne, z toho 2 do pokojnej ulice a parčíku, 1 do vnútrobloku (v súčasnosti spálňa, detská izba, pracovňa), 2 kúpeľne (jedna s vaňou, druhá s toaletou a sprchovacím kútom, na pláne označená len ako WC), šatník, zádverie, balkón do vnútrobloku a veľkoryso poňatá komora vhodná na uloženie napr. bicyklov, ale aj ďalších vecí a vybavenia.

Svetlý byt s vysokými stropmi bol kompletne zrekonštruovaný v r. 2016 (podlahy novo vybudované až od trámov, nové rozvody elektriny, plynu, vody a kúrenia v medi). Kuchynská linka je plne vybavená spotrebičmi Siemens (indukčná varná doska, umývačka, digestor), pracovná doska je z dubového masívu. Dubové (ošetrené eko olejom) sú i podlahy a dizajnové posuvné dvere do obývacej izby, ďalšie interiérové ​​dvere sú zo smrekového masívu. Okná do ulice sú drevené, do vnútrobloku eurookná, vo všetkých izbách sú siete proti hmyzu. Zdrojom tepla a teplej vody je vysoko výkonný plynový kotol Baxi, v kúpeľniach a zádverí je podlahové vykurovanie. Súčasťou vybavenia sú bezpečnostné vstupné dvere a domový telefón, k jednotke prislúcha pivnica. Rekonštrukcia domu prebehla v r. 2000 (vrátane kompletných inžinierskych sietí), teraz je v príprave zväčšenie balkónov, revitalizácia záhrady, nová fasáda do vnútrobloku, výmena výťahu, úprava spoločných priestorov, neskôr aj pivníc. Parkovať sa dá priamo pred domom v rezidenčnej zóne.

Dom je súčasťou prestížnej štvrti Černá Pole, umiestnenie u malého upraveného parčíku s klasickým kruhovým záhonom a pri vstupe do parku Lužánky zaisťuje pokoj a široké možnosti vonkajších odpočinkových i športových aktivít. V okolí funguje kompletná občianska vybavenosť: materská a základná škola, ZUŠ, gymnázium, obchody, reštaurácie, kaviarne, pošta, lekárske služby alebo Mestské divadlo. Stred mesta je ľahko dostupný električkou aj pohodlne pešo.

Interiér 135 m2, balkón 2 m2 (po rekonštrukcii 9 m2), pivnica 3 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    39926
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    135 m²
  • Balkón
    2 m²
  • Celková plocha
    137 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.