Byt, 2 izbový

Kompletne zariadený a vkusne zrenovovaný tichý byt s praktickou dispozíciou a unikátnym výhľadom na protiľahlú kostol sv. Šimona sa nachádza na 4. podlaží starostlivo zrekonštruovaného domu s výťahom. Budova z r. 1908 stojí v kľudnej bočnej ulici v srdci Starého Mesta, v Haštalskej štvrti so silným géniom loci. V blízkosti prestížnej Parížskej ulice, bývalého židovského mesta, Staromestského námestia a nábrežia Vltavy. Nehnuteľnosť vhodná ako na investíciu, tak pre vlastné bývanie.

Vďaka praktickej dispozícii, množstvu okien a vysokým stropom pôsobí byt veľmi priestranne a vzdušne. Tvorí ho obývacia izba s kuchynským kútom, 1 spálňa s kúpeľňou (vaňa, sprchovací kút, WC, bidet, umývadlo), samostatná toaleta s prípojkou na práčku a predsieň. Okná poskytujú pohľadnicový výhľad na historickú panorámu mesta.

Na podlahe sú parkety, špaletové okná sú nové, do obývacej izby sa z predsiene vstupuje dvojkrídlovými dverami so sklenenými výplňami. Byt bol zariadený za pomoci interiérového dizajnéra, k pôvodnej architektúre odkazujú ozdobné drevené kryty radiátorov. Všetko vybavenie vrátane originálnych obrazov je zahrnuté v kúpnej cene. Kuchynská linka má indukčnú varnú dosku, v predsieni je vstavaná skriňa. Vstupné dvere sú bezpečnostné, bezpečie zaisťuje tiež videotelefón. Vykurovanie plynovým kotlom Buderus. Dom vystavaný architektom Františkom Chvojkom bol v r. 2014 bol kompletne zrekonštruovaný.

Lokalita v historickom jadre Prahy a napriek tomu bokom hlavných turistických trás poskytuje všetko potrebné v dochádzkovej vzdialenosti – reštaurácie, kaviarne, obchody, ale aj športoviská či lekárske služby. 5 minút chôdze je vzdialená električková zastávka, stanica metra je 10 minút od domu. Susedstve niekoľkých významných sakrálnych stavieb (Anežského kláštora, kostolov sv. Šimona a Júdu, sv. Ducha a U Salvátora aj niekoľkých synagóg) dodáva miestu upokojujúci duchovný ráz. Zelenú oázu tvorí Záhrada Za svätyňami s modernými sochárskymi dielami, na opačnej strane Vltavy sa rozkladajú Letenské sady.

Interiér 55 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40419
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    1 521 Kč mesačne
  • Celková plocha
    55 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.