Byt, 3 izbový

Svetlý a vzdušný byt s vysokými stropmi, peknými výhľadmi na vyrastené stromy, systémom inteligentnej domácnosti a vkusným interiérom upraveným podľa architektonického návrhu leží na 2. podlaží nárožného secesného domu. Pokojná lokalita v susedstve romantických Havlíčkových sadov (Grébovky) na rozhraní Prahy 2-Vinohrady a Prahy 10-Vršovice.

Juhovýchodne orientovaný byt sa skladá z obývacej izby, 2 spální (1 je rohová), kúpeľne, samostatnej toalety, predsiene a komory.

Interiér prešiel v r. 2014 kompletnou rekonštrukciou podľa návrhu architekta (nové vykurovanie, rozvody vody, silno aj slaboprúdové rozvody elektro, nové špaletové okná podľa požiadaviek pamiatkarov, nové podlahy, množstvo úložného priestoru). Všetko vybavenie bolo vyrobené na mieru vo vysokom štandarde, v rovnakej kvalite je tiež osvetlenie a spotrebiče. Vďaka smarthome systému môžu obyvatelia ovládať vzdialene vykurovanie, osvetlenie, zatienenie či zabezpečenie. Dom bol zrekonštruovaný v r. 2018 (má nové stúpačky, rozvody elektro, výťah, upravené spoločné priestory a pivnice).

Elegantná budova sa nachádza v pokojnej jednosmernej uličke, okolo je plná občianska vybavenosť (školy, škôlky vrátane Montessori, reštaurácie, kaviarne, vinárne, supermarkety a ďalšie obchody). Blízko je do vyhlásenej Krymskej ulice aj pokojného kúta Vršovického skanzenu, na tenisové kurty aj zimný štadión. Havlíčkove sady s krásnym výhľadom na Prahu ponúkajú možnosť prechádzok, posedení v kaviarni, vyžitie pre deti i vonkajšiu posilňovňu. Pre cesty do centra je možné voliť medzi električkami z Vinohradov i Vršovíc alebo vlakom na Hlavnú stanicu z neďalekej vršovickej stanice. Metro linky A (námestie Mieru) je vzdialené električkou 5 minút, linka B (Karlovo námestie) 10 min a linka C vlakom do 6 minút.

Interiér 74,66 m2, pivnica 3,5 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40542
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    1 788 Kč mesačne
  • Celková plocha
    75 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.