Byt, 3 izbový

Svetlý byt s vysokými stropmi, pôvodnými remeselníckymi prvkami, tradičnou dispozíciou a jedinečným geniom loci sa nachádza na 2. poschodí kompletne zrekonštruovanej tehlovej budovy s výťahom. Nádherná lokalita na Vinohradoch v blízkosti malého námestia s ikonickou fontánou od súčasného sochára Miroslava Beščeca a v blízkosti parku Grébovka v anglickom štýle a Bezručových a Riegrových sadů.

Dispozične pozostáva z obývacej izby, kuchyne s jedálňou, 2 spální, kúpeľne (so sprchovacím kútom), samostatného WC a dôstojnej vstupnej haly. Obývacia izba a kuchyňa majú juhozápadnú orientáciu do ulice, okná spální sú orientované na severovýchod do tichého zeleného dvora.

Interiér bol zrekonštruovaný v roku 2015. Podlahy sú drevené, v hale, kúpeľni a WC dlažba. Drevené stĺpikové okná sú pôvodné repasované, rovnako ako interiérové dvojkrídlové dvere z masívneho dreva. Štýlová kuchyňa obsahuje kompletné vybavenie, sporák je plynový. Zrekonštruovaný dom so zdobenou fasádou má pekne udržiavané spoločné priestory zachovávajúce autentický historický ráz, na medziposchodie vedie moderný výťah. K bytu patrí veľká pivnica.

Okolie sa vyznačuje šírkou služieb na vysokej úrovni, v pešej dostupnosti sú školy od materských škôl až po gymnáziá (štátne aj súkromné, vrátane Lauderovy školy alebo Arcibiskupského gymnázia), široký výber reštaurácií, kaviarní a kaderníctiev, lekárne, pošta a ďalšie služby. Zastávka električky je vzdialená len minútu chôdze a stanica metra Náměstí Míru asi päť minút. Krátkou prechádzkou sa dostanete do romantického parku Grébovka a neďaleko sú aj Riegrove sady.

Podlahová plocha 113,5 m2, pivnica 9,1 m2.

Vybavenie

  • Výťah

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40978
  • Predajná cena
    675 681 €
  • Celková plocha
    114 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    9 m²
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.