Byt, 2 izbový

Západne orientovaný klimatizovaný byt s terasou a interiérom kladúcim dôraz na pohodlie, moderné technológie aj prírodné materiály je súčasťou noblesného Paláca Dlhá v samom srdci metropoly, len pár krokov od námestia Republiky a v blízkosti Staromestského námestia. Garážové státie priamo v budove.

Dispozíciu bytu na 5. podlaží prístupnom výťahom tvorí obývacia izba s kuchyňou a vstupom na terasu vo vnútrobloku, spálňa, kúpeľňa so samostatne stojacou vaňou, druhá kúpeľňa so sprchou a vstupná chodba.

Útulný interiér vytvorený podľa architektonického návrhu charakterizujú prírodné materiály. Vyhrievané podlahy sú z kamennej veľkoformátovej dlažby Florim Alabastri di Rex, obývaciu izbu zdobia dizajnové police z jelenieho parožia a historické drevo použité na stropoch, kazetových posuvných dverách, v kuchyni, kúpeľni, na knižnici i police je ošetrené tradičným voskovaním a kefovaním. Okná sú replikami pôvodných špaletových. Ku komfortu prispieva inteligentný systém domácnosti Loxone (elektronická kontrola teploty, osvetlenia, zatienenia, ventilácie, alarmu atď.), integrované ozvučenie Sonos, zabudovaná klimatizácia aj vykurovanie z centrálnej kotolne v dome. V spálni je pohodlná posteľ prémiovej značky Hästens, v obývacej izbe kožená pohovka z predajne KARE Design a televízie Panasonic s Apple TV. Kúpeľňové vybavenie je značiek Herzbach a Axor, výrazným prvkom sú onyxové umývadlá a obklady kvalitných značiek Tece a Sigma80. Špičkové osvetlenie je od Tom Dixon, Catellani & Smith a Lirio, kuchynská linka s pracovnou doskou z Technistone, spotrebičmi Siemens a práčkou a sušičkou LG. Povrch osvetlenej terasy je z masívneho dreva, posedenie tu ponúka hojdacie kreslá Hartmann. Dom je po kompletnej rekonštrukcii, na pohodlie a bezpečie obyvateľov slúži recepcia. Auto je možné pohodlne zaparkovať na vlastnom garážovom státí, ktoré je súčasťou kúpnej ceny. Zabudované zariadenie a vstavaný nábytok sú súčasťou kúpnej ceny, ostatné vybavenie záleží na individuálnej dohode s majiteľom.

Atraktívna poloha v centre Prahy, v pešom dosahu všetkého potrebného. Priamo v budove je gurmánska pasáž tvorená kaviarňami a predajňami s delikatesami, v bezprostrednej blízkosti fungujú dve divadlá, blízko je Palladium, mnoho reštaurácií, obchodov a ďalších služieb. Pár krokov od domu je stanica metra linky B aj električková zastávka. V dosahu sú tiež príjemné zelené plochy - park Lannova, záhrada Za svätyňami alebo Letenské sady na protiľahlom brehu Vltavy.

Interiér 71,8 m2, terasa 12 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41356
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    6 000 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    71 m²
  • Terasa
    12 m²
  • Celková plocha
    83 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.