Byt, 4 izbový

Unikátny mezonetový byt s kompletne dokončeným interiérom podľa návrhu renomovaného architektonického štúdia disponuje naviac jacuzzi na terase s výhľadmi na Nové Mesto, vrch Vítkov, Žižkovský vysielač. V samom centre Prahy v kompletne zrekonštruovanej reprezentatívnej neorenesančnej budove s recepciou, podzemným parkovaním, výťahom, privátnym wellness aj záhradou vo vnútrobloku.

Mezonet sa rozkladá na 6. a 7. podlaží. Vo vstupnej úrovni sa nachádza veľkoryso poňatý vzdušný obytný priestor s otvorenou kuchyňou, jedálňou a relaxačnou časťou (celkom cca 80 m2), 1 spálňa s en-suite kúpeľňou, samostatná toaleta, komora a vstupná hala. Z haly aj obytného priestoru je možné vstúpiť na terasu s krásnym výhľadom. Na hornom podlaží je druhá spálňa s šatníkom a kúpeľňou, hosťovská izba/pracovňa s kúpeľňou, schodisková hala a práčovňa. Z hornej spálne sa cez ateliérové ​​okná otvára výhľad na Staré Mesto aj Pražský hrad.

Interiér bol dokončený v r. 2020, pri realizácii bol kladený dôraz na kvalitu bez kompromisov. Byt je klimatizovaný a presvetlený veľkými francúzskymi a ateliérovými oknami, ktoré je možné zatieniť elektricky ovládanými žalúziami. Automatický prísun čerstvého vzduchu zaisťuje rekuperácia, k tepelnej pohode slúži podlahové vykurovanie. Podlahy sú masívne dubové, v kúpeľniach z lešteného betónu, nadštandardne vysoké interiérové ​​dvere sú bezfalcové s designovým kovaním. Všetky miestnosti aj terasa sú ozvučené reproduktormi Sonos ovládateľné cez smartphone alebo digitálneho asistenta. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi Gagennau (chladnička, umývačka riadu, varná doska, rúra, parná rúra a vinotéka), digestorom Miele a kohútikom s vriacou, chladenou i perlivou vodou. Kúpeľne obsahujú talianske armatúry Gessi a talianske toalety Nic Design alebo zákazkové španielske umývadlo Inalco. K pohodliu slúži jacuzzi Villeroy & Boch na terase zdobené na zákazku vyrobenými kvetináči s izoláciou a nádržou na vodu. K bytovej jednotke patria 2 garážové státia a pivnica.

Budova stojí len pár krokov od práve vznikajúcej biznisovej štvrti Nová Masaryčka od svetového architektonického štúdia Zaha Hadid Architects, ktorá sa stane novou dominantou tejto pražskej časti a ešte rozšíri už aj tak veľkú ponuku služieb. Miesto je skvele dostupné metrom, električkami i vlakmi, všetko potrebné je však v pešom dosahu, blízko je námestie Republiky, Senovážne námestie i ulica Na Příkopě.

Podlahová plocha 220,1 m2, terasa 30,9 m2, pivnica 5,1 m2, sklad 1,6 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41503
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    220 m²
  • Terasa
    31 m²
  • Celková plocha
    251 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.