4-izb. penthouse/17.NP

Tento výnimočný 4-izbový penthouse s veľkorysými terasami a kompletným zariadením v nadčasovom škandinávskom štýle sa nachádza v projekte Einpark. Penthouse ponúka panoramatické výhľady na Bratislavský hrad, Dóm sv. Martina či sad Janka Kráľa zo 17. podlažia domu. Poloha novostavby situovanej v prvej línii Petržalky zabezpečuje rýchle spojenie s blízkym centrom či kľúčovými dopravnými tepnami a cyklotrasami.

Dispozíciu bytu tvorí veľkoryso riešený otvorený priestor obývacej izby s kuchyňou a jedálňou so vstupom na dve zastrešené terasy s výhľadom na Bratislavský hrad o veľkosti 27 m2 a 13 m2. Zo vstupnej haly s predsieňou je vstup do spálne so samostatnou kúpeľňou, ďalej tu sú 2 samostatné spálne s ďalšou kúpeľňou. Súčasťou bytu je komora a šatník.

Penthouse disponuje oknami Schüco so zvukotesnými hliníkovými rámami a izolačným trojsklom s elektronicky ovládateľnými exteriérovými žalúziami. Reguláciu tepla zabezpečuje dvojzónový digitálny termostat, ktorý rozdeľuje reguláciu na dennú a nočnú zónu.
Kvalitné materiály a dôraz na funkčnosť potvrdzuje štandard bytu zahŕňajúci štruktúrované vnútorne omietky Travertino romano, parkety rybinového vzoru značky Boen, podlahové vykurovanie a stropné chladenie Rehau s možnosťou ovládania teploty cez mobilnú aplikáciu. Sanita pochádza od renomovaných výrobcov Duravit a Dornbach, doplnková klimatizačná jednotka Daikin integrovaná priamo do nábytku či dizajnový interiér od značiek ako Ferm Living či Fritz Hansen.
Súčasťou bytového domu je vstupná hala s lobby s 24/7 recepciou a bezpečnostnou službou.

Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – susedná administratívna budova Einpark Offices prinesie nákupnú pasáž s obchodmi, reštauráciami a kaviarňami. V blízkosti sú tiež materské i základné školy a gymnáziá či obchodné centrum Aupark spojené s blízkym peším mostom. Zastávka autobusov v tesnej blízkosti pred novostavbou. Priaznivci aktívneho trávenia voľného času ocenia bezprostredné napojenie na cyklotrasy do Rakúska či Maďarska.

V cene bytu sú 2 parkovacie státie a pivnica. Možnosť prikúpiť ďalšie 2 parkovacie státia.

Interiér 171 m2, terasy spolu 40 m2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41586
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    171 m²
  • Terasa
    40 m²
  • Celková plocha
    211 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Informácie o projekte
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.