Byt, 3 izbový

Moderný byt s 2 balkónmi a s krásnym výhľadom na rieku sa nachádza na 7. podlaží deväťpodlažného domu, ktorý je súčasťou prémiového projektu Marina Island v Prahe 7 - Holešoviciach. Pár krokov od golfového klubu, v lokalite plnej kaviarní, bistier i kultúry. K bytu patria 2 garážové státia.

Obývacia izba je prepojená s kuchyňou a jedálňou, veľké presklené posuvné dvere vedú na krytý balkón, poskytujúci nerušený výhľad na rieku ako z lodnej paluby. Na opačnej strane bytu je kľudová zóna s 2 spálňami, kúpeľňou (s vaňou aj sprchovacím kútom), samostatnou toaletou a komorou s prípojkou na práčku. V jednej zo spální je samostaný šatník. Vstup do bytu je cez priestrannú predsieň.

K štandardu patria masívne dubové trojvrstvové podlahy, energeticky úsporné trojité sklá okien a balkónových dverí s vonkajšími elektrickými žalúziami, interiérové ​​dyhované dvere Hanák, vyhrievaná podlaha v kúpeľni, vodovodné batérie Hansgrohe, sanita Laufen, sprchovací kút Hüppe, vaňa Riho. V predsieni a 1 spálni sú vstavané skrine. Kúpna cena zahŕňa 2 garážové státia a na ne nadväzujúcu pivnicu. Rezidencia ponúka privátne fitness centrum, spoločenskú miestnosť, centrálny vstup cez recepciu, kamerový systém, ostrahu alebo automatickú umývačku áut a bicyklov v garáži.

Vydarený rezidenčný komplex bol dokončený v r. 2018 na mieste bývalého prístavu. Projekt prirodzene nadviazal na pôvodnú zástavbu Holešovíc s plnohodnotnou infraštruktúrou. V pešom dosahu sú tak školy vrátane prestížneho Montessori gymnázia Dúhovka, bistra, kaviarne, divadlo La Fabrika, Centrum súčasného umenia DOX, kreatívne centrum Vnitroblock, plno obchodov a reštaurácií, golfový klub alebo tenisové kurty. Pohodlne sa dá napojiť na cyklotrasu prepájajúcu celú Prahu. Cesta do centra je rýchla autom, na skútri či bicykli aj MHD. Električkové zastávky sú kúsok od domu, blízko sú aj stanice metra Palmovka, Nádražie Holešovice alebo Vltavská.

Podlahová plocha 97,1 m2, balkóny 11,6 m2 a 9,7 m2, pivnica 12,9 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41700
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    7 706 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    97 m²
  • Balkón
    21 m²
  • Celková plocha
    118 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.