Byt, 3 izbový

Vkusne zrekonštruovaný byt s príjemnou atmosférou a pekným výhľadom. Funkcionalistický dom s výťahom stojí vo vyhľadávanej lokalite takmer v centre, v obľúbenej štvrti Karlín pri námestí s krásnou parkovou úpravou.

Byt na 4. podlaží sa skladá z obývacej izby prepojenej s kuchyňou, dvoch spální, kúpeľne (veľký sprchovací kút, WC, umývadlo), menší šatník, vstupné chodby a technické komory s práčkou a sušičkou aj úložným priestorom. Izby sú priestranné a svetlé, okná obývacej izby a jednej spálne orientovanej na juhozápad do bočnej jednosmernej ulice umožňujú nerušený výhľad na bývalú Karlínsku synagógu, druhá spálňa smeruje na severovýchod do pokojného dvora.

Byt prešiel v r. 2018 kompletnou rekonštrukciou (vrátane stúpačiek a rozvodov elektriny). Na podlahách sú repasované parkety, drevené okná sú nové. V chodbe je vstavaná skriňa. Decentná bezúchytková kuchynská linka na mieru je vybavená vstavanými spotrebičmi. Kúpna cena zahŕňa pivnicu. V dome je nový výťah, v pláne je rekonštrukcia spoločných priestorov a zateplenie dvornej fasády.

Veľmi pekné miesto oproti pôvodnej synagóge v maurskom a novorománskom slohu, pár krokov od Karlínskeho námestia a nedávno opraveného Negrelliho viaduktu. Centrum je v dochádzkovej vzdialenosti, pri využití MHD je výhodou blízka električková zastávka aj prestupná stanica metra Florenc. Lokalita ponúka okrem množstva reštaurácií, kaviarní i bistier tiež množstvo obchodov a prevádzok, školy všetkých stupňov i kultúrne vyžitie v blízkych Karlínskych kasárňach alebo multifukčnom objekte Forum Karlín. Blízko je do parku na Vítkove aj na Vltavskú cyklotrasu.

Podlahová plocha 86,13 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41792
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    86 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.