Byt, 2 izbový

Byt 2 + kk v kompletne zrekonštruovanom secesnom dome z roku 1911 situovanom v pokojnej lokalite pražských Vršovíc, pár krokov od Vršovického námestia alebo kultovej ulice Krymská.

Dispozícia bytu na prízemí orientovaného do pokojného vnútrobloku ponúka obývaciu izbu s kuchyňou, spálňu s pracovným kútom, kúpeľňu (s walk-in sprchovacím kútom, wc a práčkou) a chodbu s priestrannými vstavanými skriňami. Efektívne navrhnutý interiér dovoľuje využiť priestor na maximum.

Štandardy zahŕňajú vinylové podlahy, nové špaletové okná (vnútorné krídlo s jednoduchým zasklením, vonkajšie krídlo tepelne izolačné dvojsklo) a repliky pôvodných drevených dvojkrídlových dverí. Kuchynská linka obsahuje všetky vstavané spotrebiče (indukčná varná doska s digestorom, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, mikrovlná rúra a umývačka). Vykurovanie centrálnym plynovým kotlom.

Lokalita Vršovic prechádza dynamickou premenou, za ktorou stojí nielen mestská časť, ale aj rad susedských projektov a iniciatív. Najostrejším príkladom novej tváre Vršovic je ulica Krymská, ktorú denník The New York Times označil za jednu z 12 najobľúbenejších európskych ulíc. Krymská aj jej okolie prekypujú rýdzo lokálnymi podnikmi - od bistier, kaviarní a domácich pekární až po komorné kino, jogové štúdio a najrôznejšie pop-up projekty. Neďaleko sa nachádzajú Havlíčkovy sady s vlastnou vinicou a na opačnej strane športový areál s bazénom alebo nákupné centrum. Električková zastávka je vzdialená 250m od domu a do centra Prahy sa dostanete za pár minút. Autom sa ľahko napojíte na Južnú spojku.

Plocha bytu 40,2 m2

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41855
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    40 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.