Byt, 3 izbový

Novo zrekonštruovaný klasický mestský byt s vysokými stropmi a výhľadom na Novomestskú radnicu je umiestnený na 3. podlaží historickej budovy stojacej priamo v centre na rohu Vodičkovej a Jungmannovej ulice, len pár krokov od Václavského námestia.

Dispozícia sa skladá z kuchyne s jedálňou, 3 izieb teraz používaných ako obývacia izba, spálňa s en-suite kúpeľňou, druhej spálne s krásnym polkruhovým arkierom s pôsobivým výhľadom, ďalej predsiene a kúpeľne so saunou, masážnou vaňou, 2 umývadlami a WC. Jedáleň s kuchyňou je možné využívať aj ako obývačku, ostatné miestnosti ako spálňu a dať tak vzniknúť dispozícii 4+kk.

Byt prešiel v r. 2020 kompletnou rekonštrukciou. Nová je kuchyňa, kúpeľne aj dvere, na podlahe sú pôvodné parkety, okná sú drevené špaletové. K bytu prislúcha 1/2 (12,8 m2) chodby spoločnej so susedným bytom. Možnosť prenechania nájmu garážového parkovacieho státia neďaleko domu za 8 000 Kč mesačne.

Prestížna lokalita v samom centre Nového Mesta, v blízkosti Václavského i Karlovho námestia s parkovou úpravou. V bezprostrednom okolí je k dispozícii množstvo reštaurácií, kaviarní, obchodov, ale aj divadiel a ďalších možností kultúrneho vyžitia. Miesto je perfektne dostupné mnohými električkovými linkami aj metrom linky A či B. Hneď pri dome funguje základná škola a súkromné ​​jasle, v blízkosti je aj gymnázium.

Interiér 110,1 m2, 1/2 chodby vo výlučnom použití 6,4 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42288
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    117 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.