Štúdio (1+kk), 2. NP

Úplne nový byt 1+kk vo vysokom štandarde v práve dokončenej rezidencii, ktorá vznikla kompletnou rekonštrukciou funkcionalistickej budovy na atraktívnom mieste na rozhraní Nového Mesta a Vinohradov, v dosahu všetkých služieb aj starostlivo udržiavaných parkov.

Dispozičné riešenie bytu na 2. podlaží má obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou a jedálňou s prístupom na balkón, kúpeľňu a vstupnú halu.

K vysokému štandardu patria drevené lakované masívne dvojvrstvové podlahy kladené vo vzore stromčeka s bielou obvodovou lištou, veľkoformátová dlažba a obklady Graniti Fiandre v dekore prírodného kameňa, sanita Hansgrohe, kúpeľňová keramika Vitra, bezpečnostné vstupné dvere, bezfalcové interiérové ​​dvere a videotelefón. Vykurovanie a ohrev TÚV zaisťuje centrálna kotolňa. Dom má reprezentatívne spoločné priestory a presklený výťah, k bytu je možné prikúpiť pivnicu.

Okolie vyniká množstvom kvalitných reštaurácií, kaviarní i bohatou ponukou kultúrneho vyžitia, v dosahu sú školy vrátane Lauderovej MŠ, ZŠ alebo prestížneho gymnázia. V dochádzkovej vzdialenosti je námestie Mieru s kostolom sv. Ľudmily, park Grébovka aj Riegrovy alebo Čelakovského sady. Takmer pri dome sa nachádza stanica metra aj električky na I. P. Pavlova.

Podlahová plocha 42,9 m2.

Fotografia pochádza z už dokončených jednotiek v projekte.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42818
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    43 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.