Byt, 2 izbový

Moderný byt s balkónom na 3. poschodí nízkoenergetickej budovy s výťahom, ktorá je súčasťou rezidenčného komplexu s detským ihriskom vo vnútrobloku. Bytový dom obklopený zeleňou sa nachádza v pokojnej časti Prahy 4 v Modřanoch. Všetka občianska vybavenosť je na mieste, rýchla je aj dostupnosť do centra autom aj MHD. Prenajaté do 1.5.2023

Interiér tvorí obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou, jedálenským priestorom a balkónom s výhľadom do vnútrobloku, 1 spálňa a kúpeľňa s vaňou so sprchovou zástenou. Byt ponúka ďalej samostatnú toaletu, úložnú komoru a vstupnú chodbu.

Súčasťou vybavenia je vstavaný nábytok, drevené okná s dvojsklami, laminátová podlaha, dlažba a bezpečnostné kamery. Vykurovanie v dome je centrálne. Kúpna cena zahŕňa garážové státie a pivnicu, oboje prístupné pohodlne výťahom. Obyvatelia môžu využívať zdieľanú kočíkáreň/úschovňu bicyklov. Bezpečnosť obyvateľov projektu zaistia vstupné karty, čipy aj kamerový systém v garážach. Domy sú koncipované ako nízkoenergetické s preukazom energetickej náročnosti budovy B.

Pár krokov od domu je supermarket, pošta, poliklinika a taktiež reštaurácie a kaviarne. V okolí je niekoľko materských a základných škôl. Priame spojenie s centrom je možné električkami (z blízkej zastávky) aj vlakmi z neďalekého nádražia, pre cesty k metru alebo po okolí je možné využiť tiež niekoľko autobusových spojov. Relaxáciu a športové vyžitie ponúka rozľahlá Modřanská rokle s náučným chodníkom, golfový klub Hodkovičky, Aeroklub Točná a niekoľko kilometrov dlhá cyklotrasa/inline dráha pozdĺž Vltavy.

Podlahová plocha 55,93 m2, balkón 6,23 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43526
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    2 860 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    56 m²
  • Balkón
    6 m²
  • Celková plocha
    62 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.