Byt, 2 izbový

Novostavba juhozápadne orientovaného bytu s terasou práve vznikajúcou v úspešnom rezidenčnom projekte Harfa Park od spoločnosti Finep. Revitalizovaná lokalita v dosahu všetkých služieb a priamo pri cyklotrase pozdĺž riečky Rokytky. Prevod do OV možný okamžite po dokončení výstavby a splatení anuity, možnosť financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru. Kolaudácia je naplánovaná na leto 2023.

Bytová jednotka sa bude nachádzať na 7. podlaží a ponúkne presvetlenú obývaciu izbu so vstupom na priestranný balkón, spálňu s priestorom na vstavané skrine, kúpeľňu s vaňou, toaletou a priestorom na práčku a predsieň uspôsobenú na vstavanie šatníkovej skrine.

K štandardu patria interiérové ​​aj vstupné dvere Sapeli, plastové viackomorové okná so štvorpolohovým otváraním, príprava na žalúzie či rolety, celoplošný koberec v obytnej miestnosti, v kuchynskom kúte, kúpeľni, WC a predsieni keramická dlažba, sanita Laufen, batéria Grohe a Hansgro , vstup do budovy na čip. Nadštandardné prevedenie a vybavenie bytu je možné podľa harmonogramu a cenníka klientskych zmien.

Lokalita umožňuje mať všetky služby na dosah ruky a dostať sa kamkoľvek bez problémov električkou, metrom, autobusom aj vlakom. Kúsok od domu fungujú 2 supermarkety, niekoľko reštaurácií i kaviarní, v pešom dosahu alebo cca 1 minútu MHD je OC Fénix a Galéria Harfa alebo multifunkčné haly O2 aréna a O2 universum. Miesto spríjemňuje park Záhradky aj neďaleký park Podviní, priamo okolo domu vedie cyklotrasa, po ktorej je možné dôjsť pohodlne a bezpečne až do centra.

Podlahová plocha bytu 53,7 m2, balkón 8,5 m2.

Predaj formou prevodu družstevného podielu, cena za prevod 2.820.000, - Sk. Inzerovaná celková cena zahŕňa nesplatenú anuitu vo výške 4.468.527 Sk za byt. Anuitu je možné splácať formou mesačného nájmu, alebo ju splatiť čiastočne alebo v celkovej výške ešte v priebehu výstavby alebo kedykoľvek po jej dokončení. Po splatení anuity je možný prevod do osobného vlastníctva.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43701
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    54 m²
  • Balkón
    9 m²
  • Celková plocha
    62 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.