Byt, 2 izbový

Zaujímavá ponuka klasického mestského bytu, nákladne a vkusne zrekonštruovaného podľa architektonického návrhu. Atraktívna lokalita Praha 6 – Dejvice, v bočnej ulici lemovanej vysokým stromoradím.

Účelnú dispozíciu bytu vo zvýšenom 1. podlaží tvorí obývacia izba s otvorenou kuchyňou, spálňa, oddelená malá pracovňa s oknom, kúpeľňa, samostatná toaleta a vstupná hala. Obývacia izba je orientovaná na juh do ulice, spálňa na sever do tichého zeleného vnútrobloku. Okná bytu sú vo výške cca 3 m od zeme.

Byt prešiel v r. 2021 kompletnou nákladnou rekonštrukciou, pri ktorej boli použité vysoko kvalitné materiály. Dizajnový interiér vznikol podľa návrhu architekta. Podlahy sú nové drevené parketové, v kúpeľni je podlahové vykurovanie. Dvere sú vernými replikami pôvodných, nové sú aj vstupné dvere. Špičková kuchyňa je vybavená spotrebičmi vyššieho radu Siemens a betónovou kuchynskou doskou aj jedálenským stolom. V spálni je vstavaná skriňa, kúpna cena zahŕňa aj ďalší vstavaný nábytok na mieru. Vykurovanie rieši nový plynový kotol Vaillant. K bytu prislúcha komora na poschodí a pivnica. Parkovanie je možné pred domom v zóne pre rezidentov.

Obľúbená lokalita so všetkou infraštruktúrou a perfektným spojením do centra. Pár krokov od domu je železničná zastávka, odkiaľ sa dá dostať behom chvíľky do centra na Masarykovej stanici, v blízkosti je tiež električková a autobusová zastávka, v pešom dosahu aj stanica metra Dejvická alebo Hradčanská. Autom sa dá ľahko vojsť do tunelového komplexu. Lokalita s množstvom upravenej zelene, v okolí sú parčíky a detské ihriská, pešo je možné dôjsť aj do Královské zahrady.

Interiér podľa vyhlásenia vlastníka 64,60 m2 (vr. komory na poschodí 1,7 m2), pivnica.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    44084
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    Nezahrnuté
  • Celková plocha
    65 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.