Byt, 4 izbový

Reprezentatívny byt s vysokými stropmi, zachovanými pôvodnými umelecko-remeselnými prvkami, arkierom a južne orientovaným balkónom poskytujúcim výhľad do korún stromov aj na ikonickú stavbu kostola J. Plečnika je umiestnený v 3. podlaží nárožného historického domu s moderným výťahom. Tehlový dom stojí v pokojnej časti námestia Jiřího z Poděbrad.

Takmer 200 metrová plocha bytu je rozdelená na priestrannú obývaciu izbu s jedálňou, samostatnú kuchyňu, 3 spálne, 3 kúpeľne, komoru a veľkoryso poňatú vstupnú halu. Z jednej spálne vedie vstup na slnečný balkón.

Byt je zrekonštruovaný, na podlahách sú zámocké parkety, v obývacej izbe krb, steny zdobia dizajnové tapety, stropy rozety. Miestnosti prepájajú dvojkrídlové dvere s ornamentálnymi sklami. Jedna z kúpeľní je prispôsobená pre vozíčkarov, vykurovanie rieši plynový kotol. Parkovanie je možné pred domom v zóne pre rezidentov.

Dom stojí priamo na náměstí Jiřího z Poděbrad, ktoré lemujú kaviarne so záhradkami, reštaurácie aj obchody, na námestí sa pravidelne predávajú farmárske produkty. Pár krokov od domu je stanica metra aj električková zastávka, v bezprostrednej blízkosti funguje materská aj základná škola. Lokalitu spríjemňuje plno starostlivo upravených zelených plôch, a to nielen v okolitých parkoch, z ktorých najväčšie sú Riegrove sady, ale aj na námestiach.

Podlahová plocha 188,6 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Vybavenie

  • Výťah

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    44147
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    6 700 Kč mesačne
  • Celková plocha
    189 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.