Byt, 3 izbový

Moderný byt zo zatrávnenou terasou orientovanou na juhovýchod do vnútrobloku je súčasťou rezidenčnej zástavby, ktorá je zasadená do susedstva prírodného parku neďaleko Brnenskej priehrady.

Dispozíciu bytu na 1. podlaží tvorí obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou, 2 spálne, kúpeľňa s vaňou a 2 umývadlami, samostatná toaleta a predsieň. Z obývacej izby je možné vstúpiť na zelenú terasu s posedením.

Dom bol skolaudovaný v r. 2009. Súčasťou vybavenia je systém inteligentnej domácnosti, zabezpečovací systém s čidlami alebo sound systém. Podlahy sú vinylové, laminátové a s veľkoformátovou dlažbou, okná plastové s bezpečnostnými fóliami (v obývacej a detskej izbe) a interiérovými žalúziami. Vstupné dvere sú bezpečnostné. Kuchyňa je kompletne vybavená vstavanými spotrebičmi Bosch. Vykurovanie diaľkové z teplárne. K bytu prislúcha pivnica, kúpna cena zahŕňa tiež garáž vo vedľajšom dome, navyše je možnosť prenájmu garážového státia (predplatené na rok dopredu s ďalšou možnosťou predĺženia) priamo v suteréne domu prístupnom výťahom. Byt je ponúkaný čiastočne zariadený, je tu napríklad jedálenský stôl a ďalší nábytok na mieru, záhradný nábytok, záhradný domček aj nafukovacia vírivka. Obyvatelia domu môžu využívať sušiareň a kočíkárne/priestor na bicykle.

V blízkosti funguje materská škola, poliklinika s lekárňou alebo reštaurácia, v krátkej dojazdovej vzdialenosti je obchodné centrum, základná škola aj pošta. Dopravné spojenie zaisťujú autobusy, zastávka sa nachádza kúsok od domu. Okolie vyniká množstvom zelene, za pár minút je možné dôjsť do rozľahlého prírodného parku Podkomorské lesy, prírodné pamiatky Pekárna aj k plážam a športoviskám pri priehrade. Autom sa dá ľahko napojiť na diaľnici D1.

Interiér 79,55 m2, terasa 49 m2, pivnica 1,2 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    44211
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    Zahrnuté
  • Podlahová plocha
    80 m²
  • Terasa
    49 m²
  • Celková plocha
    129 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.