Prehľad jednotiek

Developerský projekt

Bývať v byte, alebo v dome? V prírode, alebo v meste? Túto dilemu rieši komorný projekt Máj, ktorý bol práve dokončený v kľudnej neprejazdnej ulici priamo pri smrekovcovom háji medzi niekoľkými prírodnými parkami a zároveň v blízkosti električkovej zastávky na Plzeňskej ulici. Projekt vyniká vysokým štandardom, a to v stavebnej časti, ako aj pri interiérovom vybavení bytov.

O projekte
Rezidenciu Máj tvorí iba 6 jednotiek. 4 dvojúrovňové byty so záhradou a 2 strešné penthousy. Penthousy poskytujú výhľady do zelene z okien i terás, byty sú rozšírené o privátne záhrady. Podobu projektu so zelenou strechou vytvorilo štúdio SENAA architekti, pri stavbe bol kladený dôraz na kvalitu použitých materiálov i prevedenia. Okná sú drevené s izolačnými trojsklami, v spálňach s elektricky ovládanými vonkajšími žalúziami. K dubovým podlahám ladí elegantné dubové schodisko. Povrch terás zo smrekovcového dreva. Bezfalcové dvere Sapeli Elegant sú vybavené magnetickými zámkami. Vykurovanie a ohrev teplej vody plynovými kondenzačnými kotlami. V bytoch je príprava na inteligentný systém domácnosti. Parkovanie je zabezpečené v podzemnej garáži s dobíjacou stanicou pre elektromobily. Ku každej jednotke prislúcha veľká pivnica, spoločné priestory doplní malé športovisko.

Byty
Obytný súbor tvoria štyri dvojposchodové záhradné byty 4+kk s charakterom rodinného domu a dva veľkoryso poňaté vzdušné klimatizované penthousy 4+kk s dvoma terasami. Dispozičné riešenie bytu ponúka vo vstupnej úrovni spoločenský priestor s jedálňou a kuchyňou, na ktorý nadväzuje záhradná terasa, ďalej je kúpeľňa s prípojkou na práčku. Na poschodí 3 spálne s nikami pre vstavané skrine a kúpeľňa. K 2 bytom patria i bazény. Penthouse vo vstupnej úrovni poskytuje veľký obytný priestor s jedálňou, kuchyňou a terasou s výhľadom do okolitej zelene, svetlú predsieň a kúpeľňu s prípojkou na práčku. V najvyššej úrovni sú 2 spálne s terasou do záhrady, detská izba/pracovňa a kúpeľňa.

Lokalita
Pár minút od centra Prahy nie je toľko miest, kde by sa koncentrovalo toľko prírodných pamiatok ako tu. Kúsok od seba sa rozkladajú lesoparky, prírodné unikáty, kúpalisko i golfové ihrisko. 3 minúty chôdze k električkovej alebo autobusovej zastávke so spojmi k stanici metra Nemocnice Motol. Smíchovské centrum Anděl s obchodmi, multikinami, reštauráciami a kaviarňami je vzdialené 15 minút električkou. Autom sa dá rýchlo napojiť na Pražský okruh i tunelový komplex.

Pre viac informácií o projekte navštívte webovú stránku www.viladummaj.cz.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Praha 5, Motol, Hlavní město Praha
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    B
  • Referenčné číslo
    39764

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.