Pozemok

Južne orientovaný oplotený rovinatý stavebný pozemok s rozlohou 790 m2 v tradičnej rezidenčnej štvrti v prestížnej časti Prahy 6 – Nebušice s platným stavebným povolením na dvojpodlažný rodinný dom s garážou, zimnou záhradou, vonkajším bazénom a úžitkovou plochou 285 m2. Lokalita obklopená lesmi, ďaleko od ruchu mesta, napriek tomu v rýchlom dosahu a s perfektnou dostupnosťou na letisko.

Maximálna zastaviteľná plocha podľa územného plánu je približne 30 % (v súlade s okolitou zástavbou). K dispozícii je kanalizačná a vodovodná prípojka, elektrina vedie v trávnatom páse medzi pozemkom a cestou. Podľa stavebného povolenia vydaného 20.2.2023 tu možno postaviť rodinný dom s južnou záhradnou terasou, garážou a vonkajšími parkovacími miestami. Na prízemí je plánovaná obývacia izba, kuchyňa, jedáleň, zimná záhrada, pracovňa s loggiou, práčovňa, WC, vstupná hala, chodba a schodisková hala s domácou podestou. Na poschodí sa nachádzajú 3 spálne, 3 kúpeľne, sauna a terasa. Navrhnuté sú fotovoltaické panely a klimatizácia, drevohliníkové okná a fasáda z lícových tehál.   

Pozemok je súčasťou obytnej zóny v blízkosti centra Nebušic, v susedstve sa nachádza štátna základná škola, v pešej dostupnosti (alebo 2 minúty autom) je aj International School of Prague. V pešej dostupnosti je supermarket, pošta, základná umelecká škola a niekoľko reštaurácií. Z neďalekej autobusovej zastávky premávajú spoje na stanicu metra Bořislavka, cesta trvá len 7 minút. Lokalita je veľmi výhodná na cestovanie na letisko, ľahký prístup na diaľnice D7, D6, D5 a mestský okruh. Kúsok od budúceho domu začína les Hlásek, ktorý je súčasťou prírodného parku Šárka-Lysolaje.

Celková rozloha 790 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2
  • Pôdorys 3
  • Pôdorys 4

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101722
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    790 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.