Pozemok

Veľký pozemok s platným stavebným povolením sa nachádza na juhovýchodnom svahu v krásnej krajine prírodného parku Kašperská vrchovina na Šumavě. Miesto poskytuje dokonalý pokoj, úplné súkromie, krásny výhľad na zelené okolie a široké možnosti športového vyžitia v každom ročnom období.

Stavebné povolenie bolo vydané na rodinný dom (úžitková plocha 140 m2), kôlňu, stodolu (215 m2), studňu a ČOV. Na pozemku je plánovaný čiastočne podpivničený štýlový horský dom s prízemím, podkrovím a sedlovou strechou so zvonicou. Navrhovaná dispozícia počíta s podpivničením so skladom ovocia a zeleniny, na prízemí s obytnou časťou, spálňou, šatníkom, zádverím, skladom, halou, technickou miestnosťou, kúpeľňou a WC, v podkroví s úložným priestorom. 

Vykurovanie má zabezpečovať elektrický kotol doplnený krbovými kachľami, pitná a úžitková voda bude z vŕtanej studne. K domu bude priliehať juhovýchodne orientovaná záhrada navrhnutá tak, aby prirodzene zapadla do miestneho prostredia. Nádherný výhľad na okolitú prírodu nemôže v súčasnosti narušiť žiadna potenciálna výstavba v susedstve. Pozemok je ľahko prístupný po obecnej ceste, príjazdová cesta je spoločná so susedmi. Termín začiatku výstavby je október 2024

Pekná lokalita sa nachádza v blízkosti turisticky atraktívneho mesta Kašperské Hory s historickým centrom a fotogenickým hradom Kašperk, približne 15 minút jazdy autom od Sušice, obľúbeného vodáckeho mesta. V Kašperských Horách a v Sušici sa koná množstvo kultúrnych podujatí, v zime môžete využiť početné blízke lyžiarske trate a lyžiarske strediská, v ostatných ročných obdobiach cyklistické a turistické trasy

Celková rozloha je 4 742 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102821
  • Predajná cena
    275 010 €
  • Cena za m²
    58 €
  • Celková plocha
    4 742 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Plzeňský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.