Pozemok

Pozemok o výmere 1 344 m2 je ideálny pre výstavbu rodinného domu. Nachádza sa na pokojnom mieste Prahy 6, priamo pri lese v Šáreckom údolí. Unikátna lokalita poskytuje pokoj, súkromie a rýchly dosah centra i letiska.

Na pozemku stojí elektromerový rozvádzač a sú tu aj ďalšie prípojky na siete. Vjazd na pozemok je priamo z asfaltovej komunikácie. Plocha sa mierne zvažuje na sever k Šáreckému potoku, vyrastené stromy budúcim obyvateľom poskytnú dostatok súkromia.

Okolie je plné zelene, a ponúka tak veľa možností prechádzok v prírodnom parku Šárka-Lysolaje. Priamo pri dome vedie cyklotrasa. Pár krokov je vzdialená Global Concept Montessori School, v Nebušiciach vzdialených 5 minút jazdy funguje medzinárodná škola ISP, v rýchlom dojazde je tiež Riverside School v Sedlci. Oblasť je ľahko dostupná z centra aj letisko. Autobusy z blízkej zastávky jazdia k stanici metra linky A Bořislavka alebo Dejvická.

Celková plocha 1 344 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33466
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    1 344 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.