Pozemok

Stavebný pozemok na úpätí Malých Karpát v časti Koliba - Pod Vtáčnikom.
Táto priestranná parcela sa rozprestiera na mierne svahovitom teréne v blízkosti lesov na Kolibe. Pozemok je ideálny pre pokojné rodinné bývanie s výhľadom na Bratislavu, na skok do prírody a zároveň s dobrou dostupnosťou do centra mesta.

Pozemok je široký 32 m, vedie k nemu prístupová komunikácia a má vydané územné rozhodnutie na vybudovanie cesty a inžinierskych sietí (elektrina, voda, plyn, kanalizácia). Koeficient zastavanosti 0,3.

Poloha pozemku je lukratívna vďaka svojim jedinečným výhľadom na centrum Bratislavy. Okolie ponúka veľa možností pre cykloturistiku, letné i zimné športy či prechádzky po rozľahlých lúkach kolibskej prírody. V blízkom okolí sa nachádza všetka občianska vybavenosť, množstvo kaviarní, reštaurácií i škôl. Dobrá dostupnosť MHD, cesta autom trvá do centra 7 min, na Račiansku a Šancovú ulicu iba 3 minúty.

Celková výmera pozemku 1551 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33955
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    1 551 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.