Pozemok

Slnečný stavebný pozemok o celkovej výmere 1 185 m2 sa rozkladá na pomedzí tradičných rezidenčných štvrtí Prahy 6 Suchdol a Lysolaje. Vďaka svojej unikátnej polohe poskytuje pri dobrej viditeľnosti krásny výhľad na Pražský hrad.

Ponúkaná parcela leží na južnom svahu v tesnom susedstve prírodného parku Šárka-Lysolaje a prírodnej pamiatky Podbabské skály. Prípojky inžinierskych sietí sú pri hranici pozemku.

Miesto má dobrú dostupnosť centra, letiská i medzinárodných škôl. Pozemok sa nachádza neďaleko autobusovej zastávky, odkiaľ premávajú časté spoje k stanici metra Dejvická. V pešom dosahu je medzinárodná škola Riverside Prague, v rýchlej dojazdovej vzdialenosti International School of Prague v Nebušiciach alebo Global Preschool v Šáreckom údolí. Vo štvrti Suchdol funguje kompletná občianska vybavenosť - obchody, lekári, kaviarne, reštaurácie, lekári a lekáreň, pošta, ale tiež napríklad plavecký bazén, kurty na tenis a beach volejbal a niekoľko detských ihrísk. Okolitá príroda so vzácnymi rastlinami a živočíchmi ponúka množstvo výletných trás pešo aj na bicykli.

Celková plocha 1185 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34872
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    1 185 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.