Pozemok

Stavebný pozemok o veľkosti 1 634 m2 leží v úplnom súkromí, obklopený zeleňou na kraji obľúbenej rezidenčnej štvrti Klánovice s prvorepublikovou atmosférou.

Rovinatá trávnatá stavebná parcela má privedené všetky inžinierske siete (plyn, voda, kanalizácia, elektrina) a je oplotená. Až takmer k pozemku vedie spevnená komunikácia. Súčasťou ceny je štúdia na moderné rodinnú vilu s plochou vegetačnou strechou (na vizualizáciách), ktorá vhodne zapadne do tunajšej zelene.

Klánovice boli od čias prvej republiky tradičným cieľom odpočinku pražskej smotánky. Štvrť s honosnými vilami s pôvodne letnými bytmi je obklopená rozľahlým Klánovickým lesom. Pozemok sa nachádza v pešom dosahu materskej aj základnej školy, pošty, lekárne či niekoľkých kaviarní a krčmičiek. Dopravné spojenie zabezpečuje autobus k stanici, odkiaľ jazdí časté, rýchle a priame vlakové spoje na Masarykovo nádraží. Cesta do centra autom trvá cca pol hodiny.

Celková výmera 1 634 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37260
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    1 114 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.